top of page

Sommermarked

Sommermarked2019.png

INFO

DATO

Lørdag 28. maj kl 10-16

Søndag 29. maj kl 10-16

ENTRÉ

Fri entré

SOMMERMARKED PÅ GAMMELGAARD

Folkefesten og det gode kunsthåndværk vender tilbage

Det traditionelle sommermarked på Gammelgaard med lige dele folkefest og fokus på det gode håndværk er endelig tilbage i weekenden lørdag 28. maj og søndag 29. maj.

De sidste to år har vi måtte aflyse vores sommermarked med alle kunsthåndværkerne fra foreningen Plantefarverne på grund af nedlukningerne under pandemien, men nu ser det endelig ud til, at vi går mod lysere tider, hvor vi igen kan samles og hilse sommeren velkommen tilbage med en festlig markedsweekend og masser af kunsthåndværk.

Kunsthåndværkerne fra Plantefarverne har alle det traditionelle håndværk i centrum. Og på det årlige sommermarked får vi besøg af mere end 60 forskellige udstillere, der præsenterer kunsthåndværk i alle afskygninger, så der er noget for enhver smag.

På gårdspladsen rykker Café Gammelgaard med ud til festen og frister både store og små med smagen af sommer, ligesom Gammelgaards uofficielle husorkester, Swing Partout, selvfølgelig også er med igen og sørger for swingende franske jazztoner i solen både lørdag og søndag eftermiddag.

Denne weekend lægger vi med andre ord op til en folkefest for alle i Herlev og omegn. Og vi har fri entré, så tag endelig familie, nabo og venner med til årets første sommerfest!

NB. Husk kontanter eller MobilePay til køb i boderne.

OM PLANTEFARVERNE

Plantefarverne er en forening af kunsthåndværkere, der optager medlemmer på baggrund af ansøgninger, og som har til formål at udbrede kendskabet til det gode og traditionelle håndværk.

Hvert år præsenterer medlemmerne deres arbejde på et sommermarked på Gammelgaard.

Som fællesnævner for alle medlemmer lægges der vægt på det gode håndværk og naturprodukter, mens man de senere år også har oplevet et stigende fokus på genbrug af materialer.

bottom of page