top of page

Praktisk info

Velkommen til Gammelgaard! For at sikre, du får det optimale ud af dit besøg, har vi her samlet en masse informationer, som forhåbentligt giver svar på, hvad du måtte have af praktiske spørgsmål.

 

Find rundt på Gammelgaard

Gammelgaard består af tre separate udstillingsbygninger. Et hovedhus og to sidebygninger. De to sidebygninger kalder vi henholdsvis Gl og Ny Sal. Vores udstillinger fordeler sig oftest på alle tre bygninger. I Hovedhuset finder du ud over udstilling også Gammelgaards hyggelige café og butik. Og i parken, der omkranser Gammelgaard, finder du vores populære musikpark, der i sig selv er et besøg værd.


Entré
Der er altid fri entré til udstillinger på Gammelgaard.
Billetter til koncerter og arrangementer med entré købes på billetto.dk eller tlf. 4452 5812.


Offentlig transport
S-tog linje H og C til Herlev St.
Ringbusserne 167 og 168 fra Herlev St.
Bus 165 fra Herlev St.
Bus 164 fra Hellerup og Ballerup St.


Parkering
Vi har gratis parkering på gårdspladsen foran Gammelgaard. Er pladserne fyldt op, er der også mulighed for at parkere gratis ved Hjortespring Centret på modsatte side af gaden.


Mad og drikke
Café Gammelgaard byder på et varieret udvalg af hjemmelavede kager og lette frokostanretninger. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i caféen. På hverdage må daginstitutioner og skoleklasser dog gerne medbringe egne madpakker i forbindelse med deres besøg.


Toiletforhold
Du finder toiletter på Gammelgaard i alle tre udstillingsbygninger. I Hovedhuset har vi separate herre- og dametoiletter i kælderen, mens du finder unisextoiletter i Gl og Ny Sal.


Handicap-faciliteter
Er du gangbesværet, skal du være opmærksom på, at der er en trappe op til indgangen i Hovedhuset. Vi har derfor en elevator på højre side af bygningen. Indgangen til både Ny og Gl Sal ligger i stueplan. Og i Gl Sal forefindes desuden handicaptoilet.


Info til børnefamilier
Vi har puslebord på toiletterne i Hovedhuset, og i caféen er det muligt at låne en barnestol. Det er tilladt at medbringe barnevogne på udstillingen, men pas på kunsten, når du går rundt. Som lidt inspiration til kreativ udfoldelse har vi til børnene små kufferter med farvetuscher, papir og forskellige materialer samt diverse brætspil og om sommeren havespil, der alt sammen står til fri afbenyttelse i forbindelse med jeres besøg.

ADRESSE
Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812
E-mail info@gammelgaard.dk

 

UDSTILLINGSÅBENT
Tirsdag - søndag kl 12-17
Mandag lukket

 

Kontortid tirsdag - fredag kl 10-17
 

LUKKEDAGE I 2024

Påske (31. marts - 1. april)

Arbejdernes Kampdag (1. maj)
Sommerlukket (29. juni - 17. august)
Julelukket (13. december - 5. januar)

 

Derudover har vi lukket for besøgende, når der ikke er udstillinger.

bottom of page