Praktisk info

Velkommen til Gammelgaard! For at sikre, du får det optimale ud af dit besøg, har vi her samlet en masse informationer, som forhåbentligt giver svar på, hvad du måtte have af praktiske spørgsmål.

 

Find rundt på Gammelgaard

Gammelgaard består af tre seperate udstillingsbygninger. Et hovedhus og to sidebygninger. De to sidebygninger kalder vi henholdsvis Ny og Gammel Lade. Vores udstillinger fordeler sig oftest på alle tre bygninger. I Hovedhuset finder du ud over udstilling også Gammelgaards hyggelige café og butik. Og i parken, der omkranser Gammelgaard, finder du vores populære musikpark, der i sig selv er et besøg værd.


Entré
Der er altid fri entré til udstillinger på Gammelgaard.
Billetter til koncerter og arrangementer med entré købes på billetto.dk eller tlf. 4452 5812.


Offentlig transport
S-tog linje H og C til Herlev St.
Ringbusserne 167 og 168 fra Herlev St.
Bus 165 fra Herlev St.
Bus 164 fra Hellerup og Ballerup St.


Parkering
Vi har gratis parkering på gårdspladsen foran Gammelgaard. Er pladserne fyldt op, er der også mulighed for at parkere gratis ved Hjortespringcentret på modsatte side af gaden.


Mad og drikke
Café Gammelgaard byder på et varieret udvalg af hjemmelavede kager og lette frokostanretninger. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke i caféen. På hverdage må daginsitutioner og skoleklasser dog gerne medbringe egne madpakker i forbindelse med deres besøg.


Toiletforhold
Du finder toiletter på Gammelgaard i alle tre udstillingsbygninger. I Hovedhuset har vi separate herre- og dametoiletter i kælderen, mens du finder unisextoiletter i Ny og Gammel Lade.


Handicap-faciliteter
Er du gangbesværet, skal du være opmærksom på, at der er en trappe op til indgangen i Hovedhuset. Vi har derfor en elevator på højre side af bygningen. Indgangen til både Ny og Gammel Lade ligger i stueplan. Og i Gammel Lade forefindes desuden handicaptoilet.


Info til børnefamilier
Vi har puslebord på dametoilettet i Hovedhuset, og i caféen er der mulighed for at låne en barnestol. Det er tilladt at medbringe barnevogne på udstillingen, men pas på kunsten, når du går rundt. Som lidt inspiration til kreativ udfoldelse har vi til børnene kurve med farvetuscher og papir samt forskellige brætspil og om sommeren havespil, der alt sammen står til fri afbenyttelse i forbindelse med jeres besøg.

ADRESSE
Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812
Email info@gammelgaard.dk
 

ÅBNINGSTIDER PÅ SAXBO 90
Torsdag - søndag kl 12-17
Mandag - onsdag udstillingslukket
 

LUKKEDAGE I 2019
Påske (16. - 22. april)

Arbejdernes kampdag (1. maj)

Bededagsferie (17. - 19. maj)

Kristi Himmelfartsferie (30. maj - 2. juni)

Grundlovsdag (5. juni)

Pinse (9. - 10. juni)
Sommerlukket (21. juni - 30. juli)
Julelukket (13. december - 6. januar)

 

Derudover har Gammelgaard altid udstillingslukket op til en udstillingsåbning.

Adresse

Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812

Åbningstider på SAXBO 90

Torsdag - søndag kl 12-17

Mandag - onsdag udstillingslukket

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle