top of page

Omvisninger

Kunstens veje og vildveje kan være både underfundige, irriterende, sjove og mærkelige, men helst skal den røre og gøre noget ved os - sætte nogle tanker igang. Vi vil meget gerne undre, overraske og udfordre vores gæster med vores udstillinger, men det er ofte vores gode erfaring, at deres udbytte og forståelse af udstillingerne bliver en hel del større, hvis de får lidt hjælp. Og derfor tilbyder vi gratis omvisninger i forbindelse med flere af vores udstillinger, der oftest placeres enten på lørdage eller søndage.

 

Alle omvisninger varetages af vores faste omvisere, der alle har stor erfaring i at gøre kunsten vedkommende og interessant, og ofte vil de udstillende kunstnere også stå til rådighed for omvisninger. Omvisningerne indledes altid i caféen i Hovedhuset med en kort introduktion, hvorefter vi sammen går en runde i den aktuelle udstilling og ser nærmere på udvalgte værker for at undersøge disse for en større mening.
 

Bestil din egen omvisning
Er I en større gruppe, virksomhed, kunstforening eller lignende, er det muligt at bestille jeres egen omvisning. Der kan maksimalt deltage 30 personer pr. omvisning, og de varetages ligesom vores øvrige omvisninger af erfarne omvisere.
En omvisning tager cirka en time, og prisen er 1.000 kr pr gruppe.
 

Alle forespørgsler og bestillinger af omvisninger skal ske på info@gammelgaard.dk. Husk at oplyse navn, adresse, telefonnummer og ønsket dato og tidspunkt. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information, hvis du fx har særlige ønsker til servering eller lignende i forbindelse med en omvisning.

bottom of page