Café Gammelgaard

NB. På grund af den igangværende pandemi serverer vi for tiden ikke frokost i caféen, men vi frister stadig med vores hjemmelavede kager og boller og diverse drikke. Bemærk også, at vi typisk lukker for servering i caféen en lille time før vores lukketid, da vi afslutter hver dag med ekstra rengøring i anledning af COVID-19.

 

Café Gammelgaard er helt særlig, fordi du bogstaveligt talt sidder midt i kunsten. Caféen holder åbent sideløbende med vores udstillinger, hvor vi både kan friste med lette frokostanretninger, kolde og varme drikke samt hjemmebagte kager, som alle kan nydes indenfor foran pejsen, der altid er tændt op i de kolde måneder, eller ude på vores stemningsfyldte gårdsplads, når solen skinner.

DRIKKE

 

Stempelkaffe (lille/stor) 40 kr/60 kr

The (kande) 30 kr
Varm kakao m. flødeskum 25 kr
Kildevand (50 cl) 20 kr
Sodavand (25 cl) 25 kr
Søbogaard (25 cl) 25 kr
Specialøl 40 kr

Alkoholfri øl 35 kr

Vin (glas) 35 kr
Vin (50 cl) 80 kr
Vin (75 cl) 135 kr

 

KAGE

Dagens kage 30 kr

Bolle m. smør 25 kr
Bolle m. smør & ost 30 kr

LET ANRETNING

 

GAMMELGAARD PANDEKAGE
Pandekage af boghvede med kalkunrillette, peberfrugt, løg og emmentaler. Hertil en salat med squash, æble, oliven, dild og valnødder.

90 kr (under 12 år 60 kr)

Anretningen kan også bestilles vegetarisk med champignon.

Ring gerne i forvejen på tlf. 4452 5812, hvis I ønsker at bestille vores lette anretninger eller bare er et større selskab. Så kan vi tage højde for det, og I slipper for ventetid på tilberedning.

Bemærk, at caféen som udgangspunkt har lukket, når vi bygger nye udstillinger op og i forbindelse med vores ferniseringer.

CAFÉMENU