Café Gammelgaard

NB. Efter en lang pause under coronaen vender frokosten endelig tilbage på menuen i caféen fra torsdag til søndag i efterårssæsonen. Første gang med frokost er torsdag 16. september. Og vi har selvfølgelig stadig et udvalg af hjemmelavede kager og boller. Servering i caféen lukker typisk en lille time før vores lukketid, da vi afslutter dagen med ekstra rengøring i anledning af COVID-19.

 

Café Gammelgaard er helt særlig, fordi du bogstaveligt talt sidder midt i kunsten. Caféen holder åbent sideløbende med vores udstillinger, hvor vi både kan friste med lette frokostanretninger, kolde og varme drikke samt hjemmebagte kager, som alle kan nydes indenfor foran pejsen, der altid er tændt op i de kolde måneder, eller ude på vores stemningsfyldte gårdsplads, når solen skinner.

DRIKKE

 

Stempelkaffe (lille/stor) 40 kr/60 kr

The (kande) 30 kr
Varm kakao m. flødeskum 25 kr
Kildevand (50 cl) 20 kr
Sodavand (25 cl) 25 kr
Søbogaard (25 cl) 25 kr
Specialøl 40 kr

Alkoholfri øl 35 kr

Vin (glas) 35 kr
Vin (50 cl) 80 kr
Vin (75 cl) 135 kr

 

KAGE

Dagens kage 35 kr

Bolle m. smør 25 kr
Bolle m. smør & ost 30 kr

LET ANRETNING

 

GAMMELGAARD TARTELET (torsdag til søndag)
Hjemmelavet tartelet med kylling, kantarel, portobello og jordskokker i soyafløde. Hertil serveres en rød grønkålssalat med pærer, hokkaido og appelsinstøv.

95 kr (under 12 år 60 kr)

Anretningen kan også bestilles i en grøn version uden kylling.

Ring gerne i forvejen på tlf. 4452 5812, hvis I ønsker at bestille vores lette anretninger eller bare er et større selskab. Så kan vi tage højde for det, og I slipper for ventetid på tilberedning.

Bemærk, at caféen som udgangspunkt har lukket, når vi bygger nye udstillinger op og i forbindelse med vores ferniseringer.

CAFÉMENU