top of page

Kunst i Børnehøjde

Gammelgaard byder altid på sjove oplevelser for børn i alle aldre med spændende kunstudstillinger og flotte instrumenter i den store musikpark. Hver fredag tilbyder vi desuden særlige undervisningsforløb for børnehaver og skoleklasser med udgangspunkt i de skiftende udstillinger. Alle undervisningsforløb bliver varetaget af erfarne huskunstnere.

 

Vi kalder forløbene Kunst i Børnehøjde, fordi de alle baseres på dialog og oplevelse ud fra børnenes egne forudsætninger og inddrager læreplaner og Fælles Mål. Målgruppen for forløbene er fra de ældste børn i dagtilbud til udskolingen. Få inspiration fra vores kommende udstillinger og kontakt os for yderligere information.

 

Fakta om Kunst i Børnehøjde

Undervisningsforløbene foregår fredage mellem kl. 10 og 13. Hvert forløb består af to dele. En omvisning i den aktuelle udstilling og en workshop, hvor børnene undersøger og afprøver forskellige kunstneriske udtryksformer i tilknytning til udstillingen. Hele undervisningsforløbet varer 2,5 time og er gratis for alle dagtilbud og skoler i Herlev Kommune.

 

Både tilmelding og afbud skal ske senest to uger før workshoppen. Hvis afmelding sker senere end to uger før, vil der blive opkrævet et gebyr på 825 kr.

 

Netværks- og inspirationsmøder

Gammelgaard tilbyder også netværks- og inspirationsmøder til alle lærere og pædagoger i Herlev Kommune, som ønsker at inddrage kunst og kreativitet i deres undervisning og hverdag. Formålet med møderne er at give konkrete teknikker og pædagogiske værktøjer i forhold til at inddrage kunst i undervisningen og at sparre og inspirere hinanden.


Netværks- og inspirationsmøderne er en del af pakken Kunst i Børnehøjde og kan ses som et supplement til undervisningsforløbene, men også som selvstændige kurser. Det er gratis at deltage. Program og datoer for netværksmøderne bliver udsendt pr mail til alle, der har tilmeldt sig vores mailingliste.


Tilmelding til både undervisningsforløb og netværksmøder skal ske på tilmeld@gammelgaard.dk.

 

bottom of page