top of page

Musikpark

Gammelgaards musikpark byder på masser af spændende udfoldelsesmuligheder. Tag dine børn eller børnebørn med, på en musikalsk rejse midt i det grønne, hvor børn og voksne sammen kan gå på opdagelse i treklangs-tæskofon, rørorgel, klanggryde, gastrommer, bordtæskofon, rørklokkeorgel eller alt- og sopran-alufon.

 

Vores musikpark inviterer til musikalsk leg. Alle instrumenter er lette at spille på og kan spilles godt med øvelse. Instrumenterne har klart definerede toner og en rimelig volumen. De er designet så muligheden for, at de overspilles eller bralrer ved hårdhændet brug, er reduceret. Og de forskellige instrumenter er opsat i grupper, så de lyder godt sammen. Der er således fine muligheder for samspil, eller der kan sågar laves et orkester.

 

Alle musikinstrumenter er udarbejdet i vejrbestandige materialer, så der er lejlighed for musikalsk udfoldelse alle døgnets 24 timer 365 dage om året. Og når lyset og varmen er over os i sommerhalvåret, er der rig mulighed for at nyde sin medbragte madpakke i vores picnic-område eller besøge vores hyggelige café, mens børnene går på opdagelse i musikkens verden.

bottom of page