top of page

Gammelgaards Venner

Foreningen Gammelgaards Venner har til formål at fremme interesse for Gammelgaards kunstneriske og kulturelle aktiviteter og udbrede kendskabet til Gammelgaard både i og uden for Herlev Kommune.

 

Medlemskontingentet lyder på 175 kroner årligt og giver følgende medlemsfordele

• Automatisk tilsendelse af Gammelgaards udstillingsprogram.
• Medlemsrabat ved deltagelse i foreningens kunstudflugter og arrangementer.
• Ved fremmøde på den årlige generalforsamling deltager man i lodtrækning om indkøbt kunst i det forløbne år.

• Indbydelse til medlemsarrangementer på Gammelgaard.

 

Sådan bliver du medlem
Send en mail til kasserer Iben Keblovszki på gigesti@hotmail.com eller ring/sms på tlf. 2536 8944.

Følg os på facebook

På facebooksiden for Gammelgaards Venner kan du følge med i vores arrangementer, kunstudflugter og alt det, der berører Gammelgaard. Følg linket HER og klik på “Synes godt om”. Så holder vi dig løbende opdateret.

NYT FRA BESTYRELSEN

 

Lørdag 26. august kl 9-18. Gammelgaards Venners sommerudflugt går til Richard Winthers Hus i Vindeby. Her venter en flot kunstnerisk oplevelse med store malerier og dekorationer på vægge og lofter. Turen lægger også vejen forbi DODEKALITTEN – et monument for den kommende tid med udsigt over Smålandshavet. Og traditionen tro bliver der kaffestop og frokost undervejs på turen til Lolland. Læs mere HER.

Søndag 27. august kl 14. Bliv klogere på Herlevs kulturliv. I anledning af Herlev Festuge inviterer Gammelgaards Venner i samarbejde med Gammelgaard til arrangementet Sigurd Swane og Herlevs kulturliv. Læs mere HER.

Onsdag 4. oktober kl 12. I forbindelse med efterårets udstilling af Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken inviterer Gammelgaards Venner i samarbejde med Gammelgaard til en særlig frokostomvisning for medlemmer af Gammelgaards Venner. Læs mere HER.

DOKUMENTER

Indkaldelse til generalforsamling 2023 kan læses HER.

Regnskab fremlagt på generalforsamling marts 2022 kan læses HER.

bottom of page