top of page

Kulturbus

Kulturbus1.png

INFO

DATO

Søndag 23. juni kl 13-16

ENTRÉ

100 kr

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af den aktuelle udstilling med Kunstnersammenslutningen CORNER.

DELTAGENDE MEDLEMMER

Anita Viola Nielsen

Anne Marie Mejlholm

Anne Marie Ploug

Bente Hansen

Christian Schmidt-Rasmussen

Claus Handgaard

Claus Ørntoft

Daniel Enkaoua

Egon Bjerg Nielsen

Elisabeth Bergsøe

Finn Heiberg

Hanne Sejrbo Nielsen

Jacob Jørgensen

Jens Bohr

Jens-Peter Kellermann

Knud Odde

Lars Heiberg

Lars Ravn

Leif Madsen

Linda Bjørnskov

Maria Bianca Barmen

Martin Askholm

Matway (Matvey Slavin)

Mogens Nørgaard

Ole Prip Hansen

Per Baagøe

Tong Wang

Uffe Christoffersen

DELTAGENDE GÆSTER

Anne Mie Bak

Camilla Thorup

Freja Niemann Lundrup

Lisbeth Bank

Maria Wandel

Mathias Riis Andersen

Oscar Yran

KULTURBUSSEN KØRER IGEN

Vi besøger CORNER-kunstnernes udsmykninger og værksteder

Efter en lang pause kører kulturbussen på Gammelgaard endelig igen. Søndag 23. juni skal vi ud og se, hvad der rører sig i kulturlandskabet i forbindelse med vores aktuelle CORNER-udstilling.

Tanken med Gammelgaards kulturbus er at komme ud og opleve kunsten og kulturen sammen. Vi skal samle på oplevelser i fællesskab. Og gerne besøge seværdigheder og steder, hvor vi ikke nødvendigvis kan få adgang til hverdag.

Vi indleder dagens tur med at mødes på gårdspladsen foran Gammelgaard, hvor bussen samler os op kl 13. Herfra kører vi videre til dagens første destination. Rigshospitalet på Blegdamsvej i København. Her skal vi opleve den første af to udsmykninger med aktuelle CORNER-kunstnere. Lars Ravn tager imod og introducerer os til sin udsmykning af indgangspartiet ved Indgang 4. Et værk, der i høj grad handler om livets rejse fra begyndelse til afslutning.

 

Herfra kører bussen videre til dagens næste udsmykning på den helt nyåbnede metrostation ved Mozarts Plads i Københavns Sydhavn, som Christian Schmidt-Rasmussen har stået for. Vi møder ham på den nye station, hvor han fortæller om sine enorme vægmalerier, der fylder stort set alle vægge på stationen i et fabulerende billedsprog af både menneske- og dyrefigurer.

Vores sidste stop på dagen inkluderer derefter ikke mindre end tre værkstedsbesøg i Rødovre, hvor Christian Schmidt-Rasmussen sammen med sine CORNER-kolleger Alba S. Enström og Lars Heiberg holder til. Her bliver der mulighed for at opleve alle tre værksteder på egen hånd, mens vores café har pakket en picnickurv med hjemmebagt kage og kaffe/the.

Dagen afslutter vi med at styre kulturbussen tilbage i retning af Gammelgaards gårdsplads, hvor vi forventer at nå frem omkring kl 16.

Læs mere om årets CORNER-udstilling HER.

bottom of page