top of page

Frokostomvisning

Frokost3.png

INFO

DATO - NB. UDSOLGT!

Onsdag 29. marts kl 12

ENTRÉ

100 kr (inkl frokost og kaffe)

Forudbestil frokost på tlf 4452 5812

eller e-mail info@gammelgaard.dk

KOM TIL FROKOSTOMVISNING

Medlemmer af Gammelgaards Venner inviteres til omvisning

NB. Alle pladser til arrangementet er booket, men vi har oprettet venteliste på tlf 4452 5812 i tilfælde af, at vi skulle modtage nogle afbud!

 

I forbindelse med forårets første udstillinger inviterer vi sammen med bestyrelsen i Gammelgaards Venner til særlige frokostomvisninger for foreningens medlemmer. Denne gang onsdag 29. marts.

Til vores særlige frokostomvisninger på udvalgte onsdage mødes vi kl 12 i caféen i Hovedhuset, hvor Gammelgaards leder, Anne Retz Wessberg, vil tage imod.

Bagefter tager hun os med rundt i udstillingen og fortæller lidt om baggrunden for den aktuelle udstilling, der denne gang er skabt af kunstnerne Anne Marie Ploug, Melou Vanggaard og Pernille Kløvedal Helweg. I løbet af omvisningen får du en indsigt i tankerne bag udvalgte værker, så du får et langt større udbytte, når du selv begiver dig rundt i udstillingen efterfølgende.

I forlængelse af omvisningen afslutter vi med en hjemmelavet frokost, hvor caféen står klar med sin egen fortolkning af to klassiske stykker smørrebrød efterfulgt af kaffe.

Bemærk det kun er muligt at bestille plads til disse frokostomvisninger, såfremt du er medlem af Gammelgaards Venner.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af forårets udstilling RÅBERI OVER HEGNET med de tre kunstnere Anne Marie Ploug, Melou Vanggaard og Pernille Kløvedal Helweg.

GAMMELGAARDS VENNER

Ønsker du at blive medlem af Gammelgaards Venner, kan du læse mere HER.

bottom of page