Thesalon

CecilieRubow1.png

INFO

DATO

Søndag 3. april kl 14

ENTRÉ

125 kr (inkl. afternoon tea)

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af vores retrospektive udstilling med Bodil Brems' mangeårige praksis ledsaget af værker fra Cecilia Westerberg og Marie Rømer Westh.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

Foto øverst fra værk på udstillingen af Marie Rømer Westh.

THESALON MED CECILIE RUBOW

Naturfortryllelse og det at leve med klimaforandringernes udfordringer

Søndag 3. april inviterer vi i forlængelse af forårets udstilling til thesalon med caféens egen fortolkning af en engelsk afternoon tea i kombination med oplæg fra antropolog Cecilie Rubow om fortryllende naturoplevelser i lyset af klimaforandringerne.

Vi lever i en tid, hvor vi på den ene side for alvor skal nå ind til en dybere forståelse og erkendelse af, at vi er afhængige af naturen. Både fordi vi selv er en central del af den, og fordi den er vores eksistensgrundlag. Vores forhold til naturen bæres ofte af to yderpunkter: Vores begejstring og hyldest til alt det skønne, der omgiver os, og så den alvorstunge skygge, som samtidig maner til øget bevidsthed om biodiversitet og bæredygtighed i forhold til klimaforandringerne.

På den ene side altså øjeblikke af naturfortryllelse, som alle kender til, men som vi ofte ikke har ord til at beskrive. En mørk himmel dækket af stjerner, en solnedgang, havets brusen, et tæppe af hvide anemoner i skovbunden. Naturen er over alt omkring os og i os, og alligevel behandler vi jorden, som var den en ting sat i verden for vores fornøjelses skyld.

Det er i dette spændingsfelt, vi har inviteret antropologen Cecilie Rubow til at hjælpe os med at skabe nye billeder og fortællinger, som skal gøre os klogere på at være i et felt af modstridende holdninger, politiske scenarier og hverdagslivets logikker.

Som altid til vores thesaloner har Café Gammelgaard været i det kreative hjørne og sammensat en fristende tallerken, der både vil byde på sødt og salt og det syrlige derimellem. Forårets friske bær vil sætte sit præg på fortolkningen denne gang, og mon ikke den klassiske valnøddelagkage frit efter Svinkløv Badehotel også vil finde vej til din tallerken?

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Udstillingen er støttet af

15. Juni Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Statens Kunstfond & Toyota Fonden