top of page

Sommerudstilling

Sommer2024.png

INFO

PERIODE

17.08-01.09.2024

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Lørdag 17. august kl 15

GAMMELGAARDS SOMMERUDSTILLING

Vi inviterer alle borgere i Herlev til at deltage

Mens vi går i de kolde vintermåneder og bare venter på sol og sommer, præsenterer vi her til inspiration og videre overvejelser temaet til årets sommerudstilling, der i år åbner lørdag 17. august.

 

Denne gang har vi valgt ’HØST’ som tema. Et tema, der gemmer på utallige muligheder for sjove fortolkninger.

 

HØST kan henvise til en bestemt tid på året, hvor man helt bogstaveligt høster, som man sår, rundt i det ganske danske landbrugsland. Hvor markerne bølger med fuldfede kerner, og hvor sollyset i august stadig er varmt og gyldent. Set i lyset af klimakrisen er der en del at overveje i relation til landbrugslandet Danmark. Måske er det helt andre ting, vi skal dyrke i fremtiden?

 

I en mere overført betydning kan man høste anerkendelse for sin flid, dygtighed og gode væsen, men man kan da så sandelig også høste dårligt omdømme. HØST er også efternavnet på en af vores store danske malere – Oluf Høst – som det meste af sit liv var besat af lysets indvirkning på hans mest kendte motiv, gården Bognemark.

Prøv at skrive dine associationer ned, når du tænker på HØST, og overvej at gøre noget andet, end du plejer i dit kreative arbejde.

 

Vi ser frem til masser af bud på temaet til årets sommerudstilling. Man kan udstille maleri, grafik, keramik, glas, jernskulpturer, tekstiler, digte – ja, faktisk alt!

INDLEVERING

Der kan indleveres værker på følgende datoer

1. - 3. juli kl 10-17

Mandag 12. august kl 10-17

DELTAGERKRAV

Alle borgere fra Herlev kan deltage, nybegyndere som øvede, børn, unge og voksne.

Alle genrer er tilladt. Både maleri, tegning, grafik, foto, video, keramik og så videre. Det er helt op til dig.

Du kan udtrykke ønsker til placering, men det afgøres af Gammelgaards ophængningsteam.

Du kan deltage med max tre værker, der alle indleveres med tydelig navn og adresse og klar til ophængning. Husk at mærke alle tre værker. Det er ikke nok at skrive kontaktinfo på det ene.

bottom of page