Sanketur

Sanketur.png

INFO

DATO - NB. FÅ BILLETTER!

Søndag 21. august kl 10-14

ENTRÉ

100 kr/60 kr (voksen/barn)

SANKETUR OG SØNDAGSFROKOST

På tur med Thomas Juul-Heider fra Kildegården

Søndag 21. august inviterer vi til en hyggelig sanketur med naturvejleder og kok fra Kildegården, Thomas Juul-Heider.

Over de kommende år vil vi på Gammelgaard øge vores fokus på grøn omstilling i alt, hvad vi foretager os. I løbet af efteråret præsenterer vi derfor de første nye grønne arrangementer og samarbejder, som der vil komme flere af i årene frem.

 

Vi indleder i august med en sanketur og søndagsfrokost omkring Kildegården sammen med naturvejleder og kok, Thomas Juul-Heider. Hvad kan vi mon finde af vilde planter, urter, bær og rødder i naturen lige omkring os? Vi mødes her på Gammelgaard og går sammen en tur på cirka 1,5 time i noget af Hjortesprings smukkeste natur omkring Kildegårdens marker og enge samt krattet omkring Smør- og Fedtmosen.

 

Og vi slutter på Kildegården med at gøre status over de sankede råvarer, hvortil Thomas Juul-Heider tilbereder en fælles søndagsfrokost suppleret af friske grøntsager fra Hjortespringgård, som vi også skal lære bedre at kende i efteråret.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af vores grønne fokus, hvor vi i årene frem vil præsentere arrangementer og workshops på Gammelgaard med en grøn profil.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.