Fyraftensomvisning

Concepts7.png

INFO

DATO

Torsdag 14. oktober kl 17

ENTRÉ

Fri entré | Aftensmad 95 kr

OMVISNING EFTER FYRAFTEN

Oplev udstillingen efter fyraften og slut af med aftensmad i caféen

Torsdag 14. oktober kan du gå på opdagelse i udstillingen efter lukketid, når vi inviterer til en særlig omvisning efter fyraften og slutter med varm aftensmad foran pejsen i Café Gammelgaard.

Med udgangspunkt i efterårets store udstilling af de tre kunstnere Eva Koch, Jette Gejl og Mette Gitz-Johansen skal vi denne aften mødes til en spændende omvisning. Alle værker på udstillingen fortæller os historier, som vi enten har været en del af, kan se os selv i, eller fortællinger om vores samtid, som vi på forskellig vis orienterer og bevæger os rundt i.

Sammen med Gammelgaards leder, Anne Retz Wessberg, dykker vi ned i nogle udvalgte værker og diskuterer, hvad de har at fortælle os.

Omvisningen varer en lille time, og bagefter har du mulighed for at afslutte aftenen i caféen, hvor vi kan friste med en lækker aftensmad bestående af vores hjemmelavede Gammelgaard tartelet i str. kingsize med kylling, kantarel, portobello og jordskokker i soyafløde. Hertil serverer vi en rød grønkålssalat med pærer, hokkaido og appelsinstøv.

 

Vores aftensmad kan selvfølgelig også bestilles i en grøn version uden kylling.

Omvisningen har fri entré, men tilmelding er nødvendig på billetto.dk eller tlf. 4452 5812. Når du tilmelder dig, kan du også forudbestille din aftensmad i caféen til kl 18.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Udstillingen er støttet af

15. Juni Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Toyota Fonden & Statens Kunstfond

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af efterårets udstilling Concepts and Objects med de tre kunstnere Eva Koch, Jette Gejl og Mette Gitz-Johansen.