top of page

Mød kunstnerne

DSC_5793-2.png

INFO

DATO - NB. UDSOLGT!

Søndag 5. februar kl 14

ENTRÉ

Fri entré (tilmelding nødvendig)

DITTE EJLERSKOV OG JOHAN FURÅKER

Oplev udstillingen sammen med kunstnerne

Søndag 5. februar kan du møde de to kunstnere Ditte Ejlerskov og Johan Furåker fra vores aktuelle udstilling til en spændende omvisning i deres udstilling og efterfølgende snak i Hovedhuset.

Vi indleder med at blive guidet igennem kunstnerparrets overraskende og dynamiske udstilling. I spændingsfeltet mellem det sollysende rums energifyldte puls til det månemørke rums eftertænksomhed og refleksion, hvor vi tages med tilbage til forsvundne tiders heltefortællinger og nutidens søgen efter nye fortællinger.

 

I den efterfølgende samtale med Ditte Ejlerskov og Johan Furåker vil de uddybe baggrunden for deres udstilling og deres kunstneriske drive for at undersøge, hvordan naturens universallove øver indflydelse på det menneskelige plan og vice versa.

 

Den kunstneriske ambition i udstillingen er at sætte fokus på, at vi er forbundet med hinandens åndelige og universelle energistrømme og lovmæssigheder. Spiritualitet og det åndelige perspektiv må anerkendes på ny, hvis vi mennesker for alvor skal blive klogere på livets kausalitet og sammenhænge.

Der er fri entré til arrangementet, men du skal tilmelde dig via Billetto eller tlf. 4452 5812. Det vil være muligt at købe hjemmelavet kage og kaffe/the i vores café undervejs.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af den aktuelle udstilling ÆKVILIBRIUM | EQUILIBRIUM af Ditte Ejlerskov og Johan Furåker, der indleder forårets udstillingssæson.

bottom of page