top of page

Foredrag

Kroppedal.png

INFO

DATO - NB. UDSOLGT!

Tirsdag 23. april kl 17

ENTRÉ

Fri entré (tilmelding nødvendig)

KROPPEDAL MUSEUM

Hør om arkæologernes igangværende arbejde i Hjortespring

NB. Alle pladser til eventen er nu booket, men der er oprettet en venteliste på tlf. 2048 8871, såfremt det bliver muligt at gentage eventen.

Tirsdag 23. april byder Herlev Kommune og Kroppedal Museum velkommen til en unik begivenhed, hvor de dykker ned i de igangværende arkæologiske udgravninger ved siden af Gammelgaard.

Arrangementet begynder i Gammelgaards café, hvor vi byder på kage og kaffe/the, mens udgravningsleder Victor Bizoev fra Kroppedal Museum fortæller om forløbet, arkæologernes foreløbige fund og arbejdet med at afsløre fortidens skjulte hemmeligheder.

Hør om arkæologernes metoder til at arbejde i jorden og få indblik i, hvordan en udgravning egentlig foregår, samt hvad der sker med fundene, når udgravningerne er afsluttet. Hør også om områdets historie og få indblik i Herlevs fortid på en helt ny måde. 

Arrangementet afsluttes med en tur ud for at se på udgravningerne, så sørg for at klæde dig praktisk på (evt i sikkerhedssko eller andet praktisk fodtøj), da vi går udendørs og kan blive beskidte.
 
Tilmelding foregår online eller telefonisk til Tine Baadesby på tlf. 2048 8871 efter først til mølle-princippet.

 

Arrangementet har fri entré, men tilmelding er nødvendig.

CAFÉ GAMMELGAARD

I dagens anledning byder caféen på hjemmebagt kage og kaffe/the.

PRAKTISK INFO

Du kan læse mere om den igangværende udgravning på Herlev Kommunes hjemmeside HER.

bottom of page