top of page

Julegavemarked 2024

Jul2023.png

INFO

DATO

Lørdag 30. november kl 10-16

Søndag 1. december kl 10-16

ANSØGNINGSFRIST

Mandag 30. september

GAMMELGAARDS JULEGAVEMARKED

Udvalgt design, kunst og håndværk på årets marked

Vi er nået den tid på året, hvor vi igen er på udkig efter udstillere til Gammelgaards Julegavemarked. Arbejder du med design, kunst eller håndværk af høj kvalitet, skal du derfor læse med her.

Den sidste weekend i november omdanner vi traditionen tro Gammelgaard til et slaraffenland for juleshopping. Inde og ude bygger vi vores marked op i en rå ramme af stablede europaller og neonorange juletræer, som vi fylder med lækre produkter fra håndplukkede udstillere, så vores gæster kan finde julens bedste gaver inden for design, kunst og håndværk samlet på ét sted.

HVAD VI SØGER
Du kan få en fornemmelse af, hvad vi søger ved at se et lille udvalg af udstillere fra tidligere år i det lille fotoalbum her på siden.

PRIS
En stand indenfor koster 650 kr ex moms.
En markedsbod udenfor koster 550 kr ex moms.

Indenfor bygger vi alle stande op omkring et bord af stablede europaller (120 x 80 cm) med en plade på toppen og luft på siderne til egne stativer, podier og lignende. Udenfor består en stand af en markedsbod på gårdspladsen, hvor du bliver tildelt din egen markedsbod med tre lukkede sider, hylder langs bagvæg, åben front med disk og en lille varmeovn (240 x 180 cm).

ANSØGNING
Send en kort ansøgning med fotos af dine designs/produkter i høj opløsning. Link også gerne til sociale medier og hjemmesider, hvor vi kan se mere.

Ansøgninger sendes til jul@gammelgaard.dk.

Din ansøgning er bindende, og du forpligter dig til at deltage begge dage. Vi afviser ansøgninger om en enkelt dag. I sammensætningen af udstillere lægger vi vægt på kvalitet, originalitet og variation, så der er noget for alle.

ANSØGNINGSFRIST
Vi skal have din ansøgning senest mandag 30. september.

Vi forsøger at læse ansøgninger løbende, men for nogle kategorier kan vi først svare, når vi har det fulde overblik over alle ansøgere.

 

Alle modtager svar senest fredag 4. oktober.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Hvis du har brug for vægplads, plads til medbragte stativer, podier og lignende, skal dette anføres i ansøgningen.

Tilmelder du dig vores facebook event, kan du løbende følge med, når vi tilføjer information om vores marked og præsenterer årets udstillere.

TIDLIGERE UDSTILLERE

bottom of page