top of page

Julegavemarked 2023

Jul2023.png

INFO

DATO

Lørdag 25. november kl 10-16

Søndag 26. november kl 10-16

ENTRÉ

Fri entré

GAMMELGAARDS JULEGAVEMARKED

Udvalgt design, kunst og håndværk på årets marked

Den sidste weekend i november forvandles Gammelgaard traditionen tro til årets hyggeligste slaraffenland for juleshopping ved en stor folkefest med fri entré og et udvalg af julens unikke gaver inden for design, kunst og håndværk.

Både inde og ude inviterer vi til et marked i en utraditionel ramme af stablede europaller og neonorange juletræer, som alle fyldes med unik design, kunst og håndværk, små pop-up shops og julehygge. Udstillerne er inviteret og håndplukket på baggrund af indsendte ansøgninger, og der er lagt vægt på kvalitet, originalitet og variation, så der er noget for alle.


Blandt de mange forslag til årets julegaver kan du denne gang se frem til alt fra spændende litteratur i lommeformat fra Novellix til zero waste designs fra Undecided Copenhagen. Eller måske det var noget med fantastiske lampedesigns fra Retrograde Lamps, stilrene caps og hatte fra Wilgart, flotte illustrationer fra Helena Frank, bløde tekstildesigns fra Wendt Design, lækker strik fra Monte Home eller fantasifulde produkter til børnene fra Gamcha. Og selvfølgelig har vi masser af keramik fra bl.a. Malchau Ceramics, Anne-Marie Krogh Designstudio m.fl.

Som vanligt friholder vi også udvalgte arealer til særlige pop-up shops. VAER Sneakers og Bakano Design går i år sammen om en fælles pop-up med fokus på sneakers og læderdesigns, ligesom Linumø Copenhagen gentager sidste års succes og åbner en stor tekstilshop med fokus på alt til den store bordopdækning. Og i Hovedhuset bliver det muligt at finde de helt unikke og personlige julegaver fra et håndplukket udvalg af antikviteter fra Malmrosa Brocante, der finder sine smukke antik og vintage fund på markeder i Sydfrankrig og Belgien.

Og sådan kunne man blive ved. Den hyggeligste weekend fyldt med det bedste inden for design, kunst og håndværk fra over 30 udstillere, der alle står klar med bud på julens gaver.

Gårdspladsen fylder vi med bålfade, salg af juletræer og markedsboder lige fra Syltedronningen og Danish Rye & More til Ølsnedkeren og Pods of Beans. De Andre sørger for orangevin. Johns Hotdog Deli leverer legendariske gourmethotdogs, mens vores egen café frister med kaffe, gløgg og julegodter. Og i den store julestue kan børnene klippe den fineste julepynt.

Så der er noget for alle aldre den sidste weekend i november på Gammelgaard!

Tilmelder du dig vores facebook event, kan du løbende følge med, når vi tilføjer information om vores marked og præsenterer årets udstillere.

TIDLIGERE UDSTILLERE

bottom of page