Julegavemarked 2021

Jul2021.png

INFO

DATO

Lørdag 27. november kl 10-16

Søndag 28. november kl 10-16

ENTRÉ

Fri entré

GAMMELGAARDS JULEGAVEMARKED

Udvalgt design, kunst og håndværk på årets marked

Sidste weekend i november omdanner vi hele Gammelgaard til et stort slaraffenland for juleshopping.

Inde og ude bygger vi et intimt marked op i en rå og utraditionel ramme af stablede europaller og neonorange juletræer, som vi fylder med den bedste kvalitet fra udvalgte udstillere, så vores gæster kan finde julens fineste gaver inden for design, kunst og håndværk samlet på ét sted.

 

Udstillerne er inviteret og håndplukket på baggrund af indsendte ansøgninger, og i udvælgelsen har vi haft særligt fokus på kvalitet, originalitet og variation, så der er noget for alle.

 

Som vanligt fylder vi også vores gårdsplads op med spændende markedsboder, bålfade og salg af juletræer. En foodtruck vil sørge for varm frokost, mens Café Gammelgaard frister med kaffe, kage og juleknas. Og i julestuen kan børnene klippe julepynt.

 

Vi har noget for alle aldre denne weekend på Gammelgaard!

NB. Du skal vise coronapas på årets marked. Der vil derfor kun være adgang til gårdsplads og resten af markedet via en sluse foran på gårdspladsen. Vi lukker af mod parken.

Tilmelder du dig vores facebook event kan du løbende følge med, når vi opdaterer de praktiske informationer og præsenterer årets udstillere.

TIDLIGERE UDSTILLERE

Helle Gram
Helle Gram
press to zoom
ByFossdal
ByFossdal
press to zoom
Kodanska
Kodanska
press to zoom
dodesign
dodesign
press to zoom