top of page

Julegavemarked 2023

Jul2022.png

INFO

DATO

Lørdag 25. november kl 10-16

Søndag 26. november kl 10-16

ANSØGNINGSFRIST

Mandag 18. september

GAMMELGAARDS JULEGAVEMARKED

Vi søger design, kunst og håndværk til årets marked

Arbejder du med design, kunst eller håndværk af høj kvalitet, søger vi nu årets udstillere til Gammelgaards Julegavemarked 2023.

Traditionen tro omdanner vi Gammelgaard til et slaraffenland for juleshopping den sidste weekend i november. Både inde og ude bygger vi vores marked op i en rå ramme af stablede europaller og neonorange juletræer, som vi fylder med kvalitet fra håndplukkede udstillere, så vores gæster kan finde julens bedste gaver inden for design, kunst og håndværk samlet på ét sted.

 

HVAD VI SØGER
Du kan få en fornemmelse af, hvad vi søger ved at se et udvalg af udstillere fra tidligere år i det lille fotoalbum her på siden.

 

PRIS
En stand indenfor koster 650 kr ex moms.
En markedsbod udenfor koster 550 kr ex moms.

 

Indenfor bygger vi alle stande op omkring stablede europaller (120 x 80 cm) med en tynd topplade og luft på siderne til egne stativer, podier og lignende. Udenfor består en stand af en markedsbod på gårdspladsen, fx til salg af kvalitetsfødevarer, hvor du bliver tildelt din egen markedsbod med tre lukkede sider, åben front med disk og en lille varmeovn (240 x 180 cm).

 

ANSØGNING
Send en kort ansøgning med fotos af dine designs/produkter i høj opløsning. Link også gerne til sociale medier og hjemmesider, hvor vi har mulighed for at se mere.

 

Ansøgninger sendes til jul@gammelgaard.dk.

 

Din ansøgning er bindende, og du forpligter dig til at deltage både lørdag og søndag. I sammensætningen af udstillere lægger vi vægt på kvalitet, originalitet og variation, så der er noget for alle.

 

ANSØGNINGSFRIST
Senest mandag 18. september. Alle får svar senest fredag 22. september.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Hvis du har brug for vægplads, plads til medbragte stativer, podier og lignende, skal dette anføres i ansøgningen.

Tilmelder du dig vores facebook event, kan du løbende følge med, når vi tilføjer information om vores marked og præsenterer årets udstillere.

TIDLIGERE UDSTILLERE

bottom of page