Søndagsfrokost

Frokost3.png

INFO

DATO

Søndag 20. juni kl 12.30-14.30

ENTRÉ

95 kr/65 kr (voksen/barn)

Forudbestil frokost på tlf 4452 5812

eller e-mail info@gammelgaard.dk

SØNDAGSFROKOST I CAFÉEN

Frokosten er tilbage på menuen for en dag

Vi ruller med kunst og kartofler på den sidste dag. Efter en pause på et lille år på grund af coronaen sender vi søndag 20. juni på forårets sidste udstillingsdag frokosten tilbage på menuen.

Denne søndag kan du nemlig bestille vores take på det ultimative kartoffelsmørrebrød og ikke mindst kombinere din søndagsfrokost med et sidste besøg i forårets udstilling af Emily Gernild og Martha Hviid, der også har sidste åbningsdag.

Vi har netop opsat flotte, nye plantekummer på gårdspladsen, som fremover kan forsyne caféen med egne friske grøntsager og krydderier. Og det skal vi fejre denne søndag, hvor du kan nyde et smørrebrød med hjemmedyrkede kartofler på groft rugbrød, løvstikkecreme, urtemayo, radiser, purløg og sprød parmaskinke. Hertil en lille efterret af fransk brie og hjemmebagt knækbrød.


Husk at bestille bord i forvejen på enten tlf 4452 5812 eller e-mail info@gammelgaard.dk.

 

Arrangementet afvikles efter de gældende restriktioner, så det vil være påkrævet med coronapas indenfor, mens kravet om mundbind eller visir ophæves efter 14. juni.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond

Tæpper på udstillingen er sponsoreret af Billeskov Tæpper

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er del af forårets udstilling Dagsrester og Andre Pressede Citroner af kunstnerne Emily Gernild og Martha Hviid.

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

NB. Bemærk udstillingen er lukket 1. maj og 5. juni.