top of page

Herlev Billedskole

Billedskolens2024a.png

INFO

PERIODE

17.08-01.09.2024

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Lørdag 17. august kl 14

BILLEDSKOLENS ELEVUDSTILLING

Hunden er børnenes bidrag til sommerudstillingen

Som en del af årets sommerudstilling skal vi lørdag 17. august også åbne årets elevudstilling fra Herlev Billedskole, hvor de lokale børn deltager med deres egen udstilling i Ny Sal.

 

Billedskolens udstilling har i år fået titlen HUNDEN. En udstillingstitel, der tager tråden op efter de seneste to års udstillingstitler, der hed henholdsvis HAVEN og HUSET. Nu er turen så kommet til menneskets bedste ven.

 

Og på årets udstilling vil vi bl.a. kunne se frem til at opleve humoristiske tegninger, hvor ligheden er slående mellem hund og ejer. Man vil kunne tælle til måske 100 dalmatinere skåret ud i pap i en stor fælles installation, og man vil kunne beundre hundehuse med hjemmelavede madskåle af keramik.

 

Vi åbner traditionen tro billedskolens udstilling med en særskilt fernisering, hvor der i år også bliver plads til musikalske indslag fra eleverne på Herlev Musikskole.

 

Så der er dækket op til fest!

OM HERLEV BILLEDSKOLE

Billedskolen er Herlev Kommunes tilbud til alle børn og unge, som bor i Herlev.

Vil du arbejde med tegning, maleri og skulptur og blive bedre til det, er billedskolen måske noget for dig. For at blive en god billedmager er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan farverne virke alene og sammen med andre, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle hold snakker vi om, hvordan kunsten, vi møder i hverdagen, er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent, vi får svar, men ofte bliver vi stillet over for et spørgsmål og skal selv finde svaret.

Herlev Billedskole har et kreativt og inspirerende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Læs mere på www.herlevbilledskole.dk.

bottom of page