top of page

Herlev Billedskole

Billedskolen2023.png

INFO

PERIODE

05.08-27.08.2023

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Fredag 11. august kl 16

BILLEDSKOLENS SOMMERUDSTILLING

Huset er børnenes bidrag til årets sommerudstilling

Som en del af årets sommerudstilling åbner vi fredag 11. august også en udstilling, hvor alle børnene fra den lokale billedskole deltager.

Billedskolens udstilling har i år HUSET som tema. Huse bygget på piller, der kan stå ved en flod og overleve lidt højvande. Huse lavet af træ, der ligner hytter. De får tankerne hen på varme og måske ligefrem ferie med liggestole og parasoller.

 

Andre huse er bygget i trækroner som fuglehuse. De ældste børn/unge har lavet huse som bud på en dystopisk verden, hvor alt er noget trøstesløst, mens de yngste bare har givet den gas med huse af finurlige materialer, skyer af vat og tårne som store isvafler.

 

Børnene har også arbejdet med ler som pendant til jord. Og af leret er der kommet de fineste relieffer af meget forskellige huse. Huse fra det vilde vesten eller tårne med måske en sovende Tornerose eller helt almindelige parcelhuse.

Du kan også gå på udkig efter huse i de ensfarvede frottage tegninger, hvor al opmærksomhed har været på struktur og mønstre.

 

Huser de dig eller er det hus forbi?

OM HERLEV BILLEDSKOLE

Billedskolen er Herlev Kommunes tilbud til alle børn og unge, som bor i Herlev.

Vil du arbejde med tegning, maleri og skulptur og blive bedre til det, er billedskolen måske noget for dig. For at blive en god billedmager er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan farverne virke alene og sammen med andre, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle hold snakker vi om, hvordan kunsten, vi møder i hverdagen, er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent, vi får svar, men ofte bliver vi stillet over for et spørgsmål og skal selv finde svaret.

Herlev Billedskole har et kreativt og inspirerende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Læs mere på www.herlevbilledskole.dk.

bottom of page