top of page

Meditation

Dorte16.png

INFO

DATO

Torsdag 23. januar, 5. marts

& 2. april kl 17

ENTRÉ

95 kr | Suppe 80 kr

MEDITATION|UNDER OVER FLADEN

Meditation og fordybelse i udstillingen efter fyraften

NB. Det sidste arrangement torsdag 2. april er desværre aflyst pga situationen med coronavirus!

 

Til forårets sanselige udstilling af Dorte Østergaard Jakobsen giver vi helt ekstraordinært også mulighed for meditation og fordybelse i udstillingen efter fyraften over tre torsdage 23. januar, 5. marts og 2. april.

Dorte Østergaard Jakobsen har til den aktuelle udstilling skabt rum til fordybelse, rum til væren, til eftertænksomhed og til ro. En enestående udstilling, hvor alle besøgende bydes indenfor til et øjebliks stilhed og refleksion. Benyt denne lejlighed til at komme væk fra hverdagens stress og jag og synk ind i stilheden for en stund.

 

I forlængelse af udstillingens tema inviterer vi til tre særlige arrangementer af en times varighed. Arrangementer, hvor billedkunstneren Hanne Linde, inviterer alle til fordybelse. Hanne Linde er uddannet underviser i mindfulness og meditation, og hun vil guide helt enkle meditationer, inden vi sammen i stilhed indtager udstillingen, hvor det er muligt liggende eller siddende at lytte til musikken, der er særligt komponeret til udstillingen. Vi slutter efterfølgende af sammen med en fælles guidet meditation.

 

De tre arrangementer kan opleves uafhængigt af hinanden, da temaet hver aften varierer. Man kan derfor vælge at deltage blot en enkelt gang eller alle tre gange. Prisen pr aften er 95 kr, men hvis du tilmelder dig alle tre aftener, er prisen 250 kr.

Torsdag 23. januar kl 17-18

Åndedrættet som anker til at skabe ro og nærvær

Torsdag 5. marts kl 17-18

Lyd som anker til at skabe ro og nærvær

Torsdag 2. april kl 17-18

Kroppen som anker til at skabe ro og nærvær

 

Alle kan deltage. Eneste forudsætning er nysgerrighed. Du bedes komme i god tid og senest fem minutter før, da vi starter præcis. Bemærk det ikke vil være muligt at ankomme senere af hensyn til fordybelsen.

 

Vi har begrænset plads til disse arrangementer, så du skal booke din plads i forvejen på enten tlf 4452 5812 eller billetto.dk. Ved tilmelding kan du endvidere forudbestille en lækker varm suppe, der efterfølgende kan nydes i Café Gammelgaard mellem kl 18-19.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Udstillingen er støttet af

Beckett-Fonden, Gottfred & Gerda Eickhoffs Fond, Grosserer L. F. Foghts Fond, Knud Højgaards Fond, Nationalbankens Jubilæumsfond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Statens Kunstfond samt Statens Værksteder for Kunst

​ÅBNINGSTIDER PÅ UDSTILLINGEN

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

NB. Bemærk udstillingen er lukket 1. maj og 5. juni.

UDVALGTE BILLEDER

bottom of page