top of page

Julegavemarked 2022

Jul2022.png

INFO

DATO

Lørdag 26. november kl 10-16

Søndag 27. november kl 10-16

ENTRÈ

Fri entré

GAMMELGAARDS JULEGAVEMARKED

Julens bedste gaver inden for design, kunst og håndværk

For ottende gang forvandler vi hele Gammelgaard til et slaraffenland for juleshopping den sidste weekend i november, når vi samler julens bedste gaver inden for design, kunst og håndværk fra en række udvalgte udstillere.

 

Vi bygger vores julegavemarked op i en rå og utraditionel ramme af stablede europaller og neonorange juletræer, som vi fylder med det fineste design, kunst og håndværk, små pop-up shops og julehygge. Alle udstillere er inviteret eller håndplukket på baggrund af indsendte ansøgninger, og i vores udvælgelse har vi lagt vægt på kvalitet, originalitet og variation, så der er noget for alle.

Blandt de mange forslag til årets julegaver kan vi denne gang friste med alt lige fra zero waste designs fra A Circular Design Studio og Undecided Copenhagen til flotte smykker fra Louise Billgren og UTTE Design. Eller måske det var noget med de farvestrålende træsko fra Mine Cph, små køkkenhaver fra Tiny Gardens, taskedesigns fra Bagabú Studio, håndlavede lys fra Candle Copenhagen eller lærerigt konstruktionslegetøj til børnene fra Kayoni. Og selvfølgelig masser af keramik fra bl.a. Anne-Marie Krogh, Esther Elisabeth m.fl.

Som vanligt friholder vi også udvalgte arealer på vores marked til særskilte pop-up shops. I år forvandler Linumø Copenhagen fx hele balkonen til en stor tekstilshop med alt fra borddækning til soveværelse. GunGun Designshop flytter butikken til Gammelgaard for en weekend og præsenterer stribevis af designs fra grafik til smykker. Og som noget nyt laver vi vitrine pop-up i vores egen butik med designs fra Keramik & Glasværkstedet i Kronprinsessegade.

Og sådan kunne vi blive ved. Den hyggeligste weekend fyldt med det bedste inden for design, kunst og håndværk fra over 30 udstillere, der alle står klar med bud på julens gaver.

Gårdspladsen fylder vi op med bålfade, salg af juletræer og markedsboder lige fra Copenhagen Winery og Syltedronningen til MayMays Munchies og Pods of Beans. Vi låner Nordic Hotdog og deres forrygende gourmethotdogs fra Reffen, mens vores egen café frister med kaffe, gløgg og julegodter. Og i den store julestue kan alle børnene klippe den fineste julepynt.

Der er derfor noget for alle aldre denne weekend på Gammelgaard!

Tilmelder du dig vores facebook event, kan du løbende følge med, når vi tilføjer information om vores marked og præsenterer årets udstillere.

TIDLIGERE UDSTILLERE

bottom of page