top of page

Frokostomvisning

Fantomrum6.png

INFO

DATO - NB. UDSOLGT!

Tirsdag 23. april kl 12

ENTRÉ

100 kr (inkl frokost og kaffe)

Du kan bestille plads til omvisning og frokost på tlf 4452 5812

FROKOSTOMVISNING

Medlemmer af Gammelgaards Venner inviteres til omvisning

NB. Denne frokostomvisning er udsolgt, men vi har lagt endnu en omvisning i kalenderen onsdag 24. april.

Tirsdag 23. april inviterer vi til næste runde af frokostomvisninger særskilt for medlemmer af Gammelgaards Venner, når vi denne gang skal se nærmere på udstillingen FANTOMRUM.

Vores populære frokostomvisninger arrangeres i samarbejde med bestyrelsen i Gammelgaards Venner på udvalgte hverdage kl 12, hvor Gammelgaards nye leder, Pernille Fonnesbech, vil tage imod i Hovedhuset.

Hun guider os rundt i udstillingen og fortæller lidt om baggrunden for de aktuelle værker, der denne gang er skabt af scenograf Freya Sif Hestnes og billedkunstner Johanne Rude Lindegaard. Sammen har de forvandlet Gammelgaard til en labyrintisk totaloplevelse, hvor monumentale malerier møder morbide videoværker og smelter sammen i nye skyggebilleder.

 

I forlængelse af omvisningen afslutter vi med en hjemmelavet frokost, hvor caféen står klar med sin egen fortolkning af to klassiske stykker smørrebrød efterfulgt af kaffe.

NB. Bemærk det kun er muligt at bestille plads til disse frokostomvisninger, såfremt du er medlem af Gammelgaards Venner.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af udstillingen FANTOMRUM af Freya Sif Hestnes og Johanne Rude Lindegaard.

GAMMELGAARDS VENNER

Ønsker du at blive medlem af Gammelgaards Venner, kan du læse mere HER.

bottom of page