top of page

Frokostomvisning

Frokost3.png

INFO

DATO - NB. FÅ BILLETTER!

Onsdag 4. oktober kl 12

ENTRÉ

100 kr (inkl frokost og kaffe)

Du kan bestille plads til omvisning og frokost på tlf 4452 5812

KOM TIL FROKOSTOMVISNING

Medlemmer af Gammelgaards Venner inviteres til omvisning

I forbindelse med efterårets udstilling af Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken inviterer vi onsdag 4. oktober til en særlig frokostomvisning for medlemmer af Gammelgaards Venner.

Vores frokostomvisninger arrangeres i samarbejde med bestyrelsen i Gammelgaards Venner på udvalgte onsdage kl 12 i caféen i Hovedhuset, hvor Gammelgaards leder, Anne Retz Wessberg, vil tage imod.

Bagefter tager hun os med rundt i udstillingen og fortæller lidt om baggrunden for den aktuelle udstilling, der dette efterår er skabt af kunstnerne Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken. I løbet af omvisningen får du en dybere indsigt i tankerne bag udvalgte værker, så du får et større udbytte, når du selv begiver dig rundt i udstillingen efterfølgende.

 

I forlængelse af omvisningen afslutter vi med en hjemmelavet frokost, hvor caféen står klar med sin egen fortolkning af to klassiske stykker smørrebrød efterfulgt af kaffe.

Bemærk det kun er muligt at bestille plads til disse frokostomvisninger, såfremt du er medlem af Gammelgaards Venner.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af udstillingen LIGHT YOUR SHINE af Mie Olise Kjærgaard og Rose Eken, der udstiller hele efteråret.

GAMMELGAARDS VENNER

Ønsker du at blive medlem af Gammelgaards Venner, kan du læse mere HER.

bottom of page