Mød kunstnerne

CeciliaWesterberg.png

INFO

DATO

Lørdag 7. maj kl 14

ENTRÉ

125 kr (inkl. afternoon tea)

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af forårets store retrospektive udstilling med Bodil Brems ledsaget af værker fra Cecilia Westerberg og Marie Rømer Westh.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

Foto øverst fra værker på udstillingen af Cecilia Westerberg.

TRE FORTÆLLINGER OM NATURSYN

Mød de tre kunstnere fra den aktuelle udstilling

Lørdag 7. maj kan du få et unikt indblik i forårets udstilling, når vi møder alle tre kunstnere fra udstillingen til en snak om kunsten suppleret af en lækker afternoon tea fra Café Gammelgaard.

Forårets udstilling med Bodil Brems er retrospektiv og spænder over næsten 50 års kunstnerisk produktion, men udstillingen rummer i høj grad også spørgsmål, der peger fremad, idet hun igennem hele sin praksis har studeret naturfænomener, som de har optrådt i egen ret såvel som igennem den menneskelige interaktion og linse.

 

Den aktuelle udstilling sætter derfor stor fokus på menneskets omgang med NATUR. Og denne aktualitet understøttes ikke mindst i dialogen med de to inviterede kunstnere, Cecilia Westerberg og Marie Rømer Westh, i henholdsvis Ny og Gl Lade.

 

Sammen guider de tre os gennem udstillingen, hvorefter vi samles i Hovedhuset til en snak om naturens indflydelse på deres værker i forlængelse af udstillingens fokus med Gammelgaards leder, Anne Retz Wessberg, som moderator.

Til at supplere mødet med de tre kunstnere har Café Gammelgaard sammensat en afternoon tea, der denne lørdag består af en finger sandwich med Skagen skinke, basilikum macarons med basilikumcreme, frisk jordbær- og mandelkage toppet med ekstra jordbær samt valnøddelagkage frit efter Svinkløv Badehotel. Hertil frit valg mellem the og kaffe.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Udstillingen er støttet af

15. Juni Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Statens Kunstfond & Toyota Fonden