top of page

Sommerudstilling

Sommer2023d.png

INFO

PERIODE

05.08-27.08.2023

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Lørdag 5. august kl 15

GAMMELGAARDS SOMMERUDSTILLING

Vi inviterer alle borgere i Herlev til at deltage

Den første udstilling på Gammelgaard efter sommerpausen bliver traditionen tro vores sommerudstilling, hvor vi fra lørdag 5. august inviterer alle kreative kræfter i vores by til at gå sammen omkring en fælles udstilling.

 

Når vi åbner dørene til årets sommerudstilling, bliver det denne gang med ROSA som tema.


Et tema, der som altid gemmer på masser af fortolkningsmuligheder. Rosa kan være navnet på en smuk kvinde, en stor, historisk personlighed som Rosa Luxemburg, et yndigt barn, navnet på en rose, en kjole, en farve eller en flot solnedgang. Mulighederne er mange.


Ønsker du at arbejde uden for tema, er dette også helt i orden.

 

For alle kan være med på vores sommerudstilling. Det er ikke en konkurrence, og vi stiller ingen krav til niveau. Her er plads til alle uanset forudsætninger. Du kan vælge at arbejde med maleri, tegning, grafik, foto, video, keramik og så videre. Det er helt op til dig. Sammen skaber vi en flot udstilling til glæde for hele byen og alle vores sommergæster.

Vi ser frem til at få masser af bud på temaet til årets sommerudstilling – Og hvem ved, måske kan vi lave en helt rosa udstilling.

Årets udstiller
På baggrund af alle de indleverede værker vælger vores jury traditionen tro Årets Udstiller på selve ferniseringsdagen, og vedkommende inviteres til at deltage med en lille særudstilling på næste års sommerudstilling.


Sidste år gik anerkendelsen til Lise Zarrs Eriksen, hvis farverige univers fangede juryens opmærksomhed, og hun deltager derfor på årets sommerudstilling med en egen udstilling i den vestvendte stue i Hovedhuset.

INDLEVERING

Der kan indleveres værker på følgende datoer

12. - 15. juni kl 10-17

Mandag 31. juli kl 10-17

DELTAGERKRAV

Alle borgere fra Herlev kan deltage, nybegyndere som øvede, børn, unge og voksne.

Alle genrer er tilladt. Både maleri, tegning, grafik, foto, video, keramik og så videre. Det er helt op til dig.

Du kan udtrykke ønsker til placering, men det afgøres af Gammelgaards ophængningsteam.

Du kan deltage med max tre værker, der alle indleveres med tydelig navn og adresse og klar til ophængning. Husk at mærke alle tre værker. Det er ikke nok at skrive kontaktinfo på det ene.

bottom of page