Sommerudstilling

Sommerudstilling2022a.png

INFO

PERIODE

06.08-28.08.2022

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Lørdag 6. august kl 15

GAMMELGAARDS SOMMERUDSTILLING

Tema til årets sommerudstilling bliver EKKO

Lørdag 6. august giver vi alle borgere i Herlev mulighed for at udstille på Gammelgaard, når vi åbner dørene til årets sommerudstilling.

 

Første udstilling på Gammelgaard efter sommerpausen er altid en hyldest til de kreative kræfter i vor by, og det gælder selvfølgelig også i år. Alle kan være med. Ung som gammel. Og det handler ikke om niveau eller konkurrence. Her er der plads til alle uanset forudsætninger, og sammen skal vi skabe en fælles udstilling, der i år har EKKO som tema.

Ordet stammer fra den græske mytologi, og det er fortællingen om den smukke trænymfe Echo, som er berømt for sin stemme, sine sange og historiefortællinger. Hun bliver straffet af Hera for sin forfængelighed og kærlighed til sin stemme og kan herefter kun gentage, hvad andre siger.

Begrebet bruges i daglig tale om lyd, der kastes dæmpet tilbage fra en modstående overflade, fx en mur. Det kan således betyde efterklang eller resonans. Men det kan også i overført betydning henvise til en person, et fænomen eller begivenhed, der stadig bærer præg af en anden tid.

 

Ekko henviser således ofte til en form for dualitet – en lignende farve eller tone, et tegn, der fx gentages et andet sted. Sidstnævnte er ret almindeligt inden for kunsten, hvad enten vi her taler om musik eller maleri. Vi ser derfor frem til at få masser af bud på EKKO til sommerudstillingen i år.

Du er som altid også velkommen til at arbejde uden for årets tema.

INDLEVERING

Der kan indleveres værker på følgende datoer

13. - 16. juni kl 10-17

Mandag 1. august kl 10-17

DELTAGERKRAV

Alle borgere fra Herlev kan deltage, nybegyndere som øvede, børn, unge og voksne.

Alle genrer er tilladt. Både maleri, tegning, grafik, foto, video, keramik og så videre. Det er helt op til dig.

Du kan udtrykke ønsker til placering, men det afgøres af Gammelgaards ophængningsteam.

Du kan deltage med max tre værker, der alle indleveres med tydelig navn og adresse og klar til ophængning. Husk at mærke alle tre værker. Det er ikke nok at skrive kontaktinfo på det ene.