Sommerudstilling

INFO

PERIODE

08.08-30.08.2020

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Lørdag 8. august kl 15

GAMMELGAARDS SOMMERUDSTILLING

Tema til årets sommerudstilling bliver BAGSIDEN

Gammelgaard slår dørene op efter sommerpausen lørdag 8. august med årets sommerudstilling, hvor vi traditionen tro inviterer hele byen til at hjælpe os med at åbne den nye sæson.

 

Vi har ingen krav til niveau på vores sommerudstilling. Det er en udstilling, hvor vi vil have alle med – nybegyndere som øvede, børn, unge og voksne. Sammen skal vi skabe en udstilling for hele byen, der i år har BAGSIDEN som tema. Årets udstilling skal altså handle om alt det, vi ellers har en tendens til at overse.

 

Forsiderne er det, som vi oftest forholder os umiddelbart til, mens bagsiderne kræver lidt mere. Vi falder typisk for det flotte, det pæne, det smukke og iøjnefaldende – forsiden. Bagsiderne kan derimod give os en dybere forståelse, kan stille spørgsmål til det pæne osv. Bagsiden som tema lægger derfor op til at eksperimentere eller have større fokus på det, vi har en tendens til at gøre mindre ud af eller sløre.

Som udstiller har man naturligvis også mulighed for at arbejde uden for årets tema.

Alle borgere bosiddende i Herlev Kommune er inviteret til at deltage i vores sommerudstilling, og du kan deltage med op til tre værker.

På baggrund af alle indleverede værker til udstillingen kårer en udvalgt jury traditionen tro Årets Udstiller på ferniseringsdagen, og vinderen bliver inviteret til at deltage med en egen særudstilling på næste års sommerudstilling.

Sidste år gik titlen til Kirsten Hagelskær, hvis særegne univers, der på én gang fremstod både sært dragende og subtilt truende, fangede juryens opmærksomhed, og hun deltager derfor på årets sommerudstilling med en egen udstilling i en af stuerne i Hovedhuset.

INDLEVERING

Der kan indleveres værker på følgende datoer

15. - 18. juni kl 10-17

Mandag 3. august kl 10-18

DELTAGERKRAV

Alle borgere fra Herlev kan deltage, nybegyndere som øvede, børn, unge og voksne.

Alle genrer er tilladt. Både maleri, tegning, grafik, foto, video, keramik og så videre. Det er helt op til dig.

Du kan udtrykke ønske til ophænging og placering, men disse afgøres alene af Gammelgaards ophængingsteam.

Du kan deltage med op til tre værker, der alle indleveres med tydelig navn og adresse og klar til ophængning. Og husk at mærke alle værker. Det er ikke nok at skrive kontaktinfo på det ene værk.

Adresse

Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812

Udstillingsåbent

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

Kontortid tirsdag - fredag kl 10-17

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle