Sommermarked

Sommermarked2019.png

INFO

DATO

Lørdag 28. maj kl 10-16

Søndag 29. maj kl 10-16

ENTRÉ

Fri entré

SOMMERMARKED PÅ GAMMELGAARD

Folkefesten og det gode kunsthåndværk vender tilbage

Det årlige sommermarked med lige dele folkefest og fokus på det gode håndværk er tilbage i weekenden lørdag 28. maj og søndag 29. maj.

To år i træk har vi været nødt til at aflyse det årlige sommermarked på Gammelgaard, men 2022 bliver forhåbentligt året, hvor vi igen kan mødes og hilse sommeren velkommen tilbage med en festlig markedsweekend og masser af kunsthåndværk.

 

Kunsthåndværkerne i foreningen Plantefarverne har det traditionelle håndværk i centrum. Og på vores sommermarked får vi besøg af over 60 udstillere, der alle præsenterer kunsthåndværk i alle afskygninger, så der er noget for enhver smag.

På gårdspladsen vil Café Gammelgaard rykke med ud til festen og friste både store og små med smagen af sommer. Og Gammelgaards uofficielle husorkester, Swing Partout, er selvfølgelig også tilbage og sørger for swingende franske jazztoner i solen både lørdag og søndag eftermiddag.

Der er med andre ord lagt op til en stor folkefest hele weekenden, så tag endelig familie, nabo og venner med til årets sommermarked!

NB. Husk kontanter eller MobilePay til køb i boderne.

OM PLANTEFARVERNE

Plantefarverne er en forening af kunsthåndværkere, der optager medlemmer på baggrund af ansøgninger, og som har til formål at udbrede kendskabet til det gode og traditionelle håndværk.

Hvert år præsenterer medlemmerne deres arbejde på et sommermarked på Gammelgaard.

Som fællesnævner for alle medlemmer lægges der vægt på det gode håndværk og naturprodukter, mens man de senere år også har oplevet et stigende fokus på genbrug af materialer.