Sommermarked

INFO

DATO

Lørdag 6. juni kl 10-16

Søndag 7. juni kl 10-16

ENTRÉ

Fri entré

SOMMERMARKED PÅ GAMMELGAARD

Masser af traditionel kunsthåndværk fra Plantefarverne

Sidste weekend i maj byder vi sommeren og mere end 3.000 gæster velkommen, når vi lørdag 25. maj og søndag 26. maj inviterer til folkefest på årets sommermarked.

Når de første solstrejf rammer vores gårdsplads, og vi igen kan mærke varmen i ansigtet, ved vi, at sommeren er lige om hjørnet, og der findes vel ingen bedre måde at byde den velkommen på end det årlige sommermarked med kunsthåndværkerne fra Plantefarverne.

Foreningen Plantefarverne har det gode og traditionelle håndværk i centrum. Og på deres årlige sommermarked vil mere end 60 udstillere traditionen tro fylde Gammelgaard med et stort udvalg af smykker, strik, keramik, glas, træhåndværk, stenkunst, sommerblomster, naturmaterialer og meget, meget mere.

 

På gårdspladsen rykker Café Gammelgaard med udenfor, så vores gæster i det store telt og ved de små borde med ternede duge kan nyde årets sommerplatte med et godt glas vin eller en kølig fadøl, kaffe og kage.

 

Og hver eftermiddag ledsages den hyggelige stemning i caféen af skønne og swingende toner fra Gammelgaards husorkester Swing Partout inkl. en gæstesolist.

Der er med andre ord noget for både øjet, øret og ganen, så tag endelig hele familien, nabo og venner med til folkefest på årets sommermarked.

NB. Husk kontanter eller MobilePay til køb i boderne.

OM PLANTEFARVERNE

Plantefarverne er en forening af kunsthåndværkere, der optager medlemmer på baggrund af ansøgninger, og som har til formål at udbrede kendskabet til det gode og traditionelle håndværk.

Hvert år præsenterer medlemmerne deres arbejde på et sommermarked på Gammelgaard.

Som fællesnævner for alle medlemmer lægges der vægt på det gode håndværk og naturprodukter, mens man de senere år også har oplevet et stigende fokus på genbrug af materialer.

Adresse

Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812

Åbningstider forår 2020

Torsdag - søndag kl 12-17

Mandag - onsdag lukket

Kontortid tirsdag - fredag kl 10-17

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle