Sommermarked

INFO

DATO

Lørdag 6. juni kl 10-16

Søndag 7. juni kl 10-16

ENTRÉ

Fri entré

SOMMERMARKED PÅ GAMMELGAARD

Folkefest og kunsthåndværk med Plantefarverne

NB. Årets sommermarked er desværre aflyst, da myndighederne har forlænget forbuddet mod større forsamlinger frem til og med august for at mindske spredningen af coronavirus!

Når foråret slutter, og sommeren venter rundt om hjørnet, fejrer vi det med stor folkefest og masser af kunsthåndværk på årets sommermarked i weekenden lørdag 6. juni og søndag 7. juni.

Foreningen Plantefarverne har det gode og traditionelle håndværk i centrum. Og på deres årlige sommermarked vil mere end 60 udstillere traditionen tro fylde Gammelgaard med et stort udvalg af kunsthåndværk i alle afskygninger, så der er noget for enhver smag.

 

Gårdspladsen fylder vi med caféborde og ternede duge, så Café Gammelgaard kan byde på årets sommerplatte under åben himmel med et godt glas vin eller en kølig fadøl.

 

Til børnene er der soppebassin, hvis vejret tillader det.

 

Og for at sikre den helt rigtige sommerstemning på gårdspladsen vil Gammelgaards uofficielle husorkester, Swing Partout, sørge for franske jazztoner af Django Reinhardt både lørdag og søndag kl 13-16.

Der er med andre ord noget for både øjet, øret og ganen, så tag familie, nabo og venner med til folkefest på årets sommermarked!

NB. Husk kontanter eller MobilePay til køb i boderne.

OM PLANTEFARVERNE

Plantefarverne er en forening af kunsthåndværkere, der optager medlemmer på baggrund af ansøgninger, og som har til formål at udbrede kendskabet til det gode og traditionelle håndværk.

Hvert år præsenterer medlemmerne deres arbejde på et sommermarked på Gammelgaard.

Som fællesnævner for alle medlemmer lægges der vægt på det gode håndværk og naturprodukter, mens man de senere år også har oplevet et stigende fokus på genbrug af materialer.

Adresse

Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812

Udstillingsåbent

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

Kontortid tirsdag - fredag kl 10-17

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle