top of page

Workshop

Skovhaver.png

INFO

DATO - NB. FÅ BILLETTER!

Søndag 11. juni kl 10-13

ENTRÉ

250 kr

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af vores grønne fokus, hvor vi i årene frem vil præsentere arrangementer og workshops på Gammelgaard med en grøn profil.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

SKOVHAVER PÅ HJORTESPRINGGÅRD

Lær at lave din egen skovhave

NB. Alle pladser til workshoppen er nu booket, men vi har oprettet venteliste på Billetto i tilfælde af afbud!

Næste arrangement med vores grønne fokus er søndag 11. juni, hvor vi igen skal møde Irene Kornerup og Mette Madvig, der er i fuld gang med at etablere et regenerativt jordbrug på Hjortespringgård.

I efteråret introducerede vi et øget fokus på grønne arrangementer som en del af vores profil på Gammelgaard, og dette fokus fortsætter vi i forårets sæson.

 

Denne søndag kan du komme med på en spændende workshop om skovhaver, hvor du bliver introduceret til, hvad en skovhave er, og til hvilke overvejelser, der kan gøres i forbindelse med etableringen af en skovhave eller et skovhavebed – for du kan sagtens bringe skovhaven ind i din egen have, uanset størrelse.

 

Dagen er for dig, som er nysgerrig på skovhaver, og som gerne vil have praktisk erfaring med etablering og beplantning af en skovhave. Vi gennemgår forskellige flerårige grøntsager, træer, bærbuske og bunddækkeplanter, og sammen planter vi et nyt skovhavebed i skovhaven på Hjortespringgård.


Vi har et meget begrænset antal pladser til denne workshop, så husk at tilmelde dig i god tid, hvis du vil være sikker på en plads.

NB. Bemærk arrangementet foregår på Hjortespringgård, Valnæsvej 19, 2730 Herlev. Ikke på Gammelgaard.

bottom of page