top of page

Foredrag

Simone.png

INFO

DATO

Torsdag 13. april kl 19

ENTRÉ

100 kr

SMILING IN A WAR ZONE

Hvis man kan smile i en krigszone, er meget muligt

Torsdag 13. april kan du i forlængelse af den aktuelle udstilling opleve eventyrer, pilot og billedkunstner Simone Aaberg Kærn til en forrygende og humoristisk fortælling om kvindeligt heltemod, søsterskab og storpolitik.

Denne aften kommer Simone Aaberg Kærn med masser af kunstneriske, medmenneskelige og politiske vitaminer til eftertanke og samtale i fortællingen om hendes episke og rørende performanceflyvning til Kabul i 2002. Og vi hører også lidt om den dramatiske evakuering fra Kabul i august 2021.

Startskuddet til den 5.700 km lange rejse i et bedstemor-and-fly lavet af metalrør og lakeret lærred… er en morgenavis! En stemningsrapport af Carsten Jensen fra det amerikansk kontrollerede Kabul i Afghanistan. I artiklen optræder den 16-arige Farial, og hendes drøm er at flyve.


Simone drikker kaffen op og køber straks et fly, fast besluttet på at flyve ned til pigen i Kabul. 'Alle mennesker burde have lov at flyve! I det mindste skal Farial have mulighed for at prøve at styre flyveren selv. Indimellem kan det jo hjælpe at se sin situation i et lidt større perspektiv!?'


Følg med på eventyret og få indblik i bevæggrundene for at tage afsted og strategierne til at gennemføre det umulige. Hvad tænker man, når man sætter livet på spil for, at drømme skal blive til virkelighed?

 

Inden aftenens arrangement kan du indlede med en lækker middag i vores hyggelige café ved at bestille bord til kl 18 på tlf. 4452 5812. Denne aften serverer vi svampelasagne med portebello, champignon, aubergine, selleri, mozzarella og panko. Bechamel af parmesan og blomkål. Hertil en salat med stegte gulerødder og græskarkerner.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af forårets udstilling RÅBERI OVER HEGNET med de tre kunstnere Anne Marie Ploug, Melou Vanggaard og Pernille Kløvedal Helweg.

CAFÉ GAMMELGAARD

En hjemmelavet anretning kan bestilles til kl 18.

Bordbestilling på tlf 4452 5812.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

bottom of page