top of page

Oplæsning

ClausHoxbroe.png

INFO

DATO

Torsdag 26. januar kl 19

ENTRÉ

50 kr

ORD OVER GAMMELGAARD

Mød lokale stemmer i vores hyggelige stuer

Torsdag 26. januar inviterer vi til en litterær aften, der står i poesiens tegn, når vi tænder op i pejsen og fylder stuerne i Hovedhuset med ord fra nogle af vores lokale stemmer.

Til at styre os igennem arrangementet har vi valgt den prisvindende beatpoet Claus Høxbroe, der for en aften vender tilbage til barndommens gader. Han må siges at være en ener, og lige siden han første gang trådte ind på den lyriske scene, har han i små 20 år gjort tingene på sin helt egen måde.

 

Ud over at læse op fra sit imponerende forfatterskab har vi denne aften også bedt ham vende blikket mod Herlevs egne kreative stemmer, og han har derfor udvalgt en håndfuld lokale skrivere, der vil supplere ham på scenen.

 

Du kan se frem til at møde helt nye og debuterende stemmer fra Alex Rune Dahldorph og Jeffrey McCammon Solstorm sammen med velkendte stemmer fra Birgitte Hanson, Børge Jensen og Inge Ekelund.

 

Til at understøtte ordene har vores café også sammensat en særlig menu, som du eksklusivt kan nyde netop på denne aften. Du kan bestille bord hertil kl 18 på tlf 4452 5812.

CAFÉ GAMMELGAARD

En hjemmelavet anretning kan bestilles til kl 18.

Bordbestilling på tlf 4452 5812.

OPLÆSNING FRA

Claus Høxbroe

Alex Rune Dahldorph

Jeffrey McCammon Solstorm

Birgitte Hanson

Børge Jensen

Inge Ekelund

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

bottom of page