top of page

Foredrag

Kvante1.png

INFO

DATO - NB. VENLISTE!

Onsdag 22. februar kl 19

ENTRÉ

100 kr

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af den aktuelle udstilling ÆKVILIBRIUM | EQUILIBRIUM af Ditte Ejlerskov og Johan Furåker, der indleder forårets udstillingssæson.

CAFÉ GAMMELGAARD

En hjemmelavet anretning kan bestilles til kl 18.

Bordbestilling på tlf 4452 5812.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

DERFOR SKABER DU DIT EGET LIV

Kvantelivet med Henning R. Jensen

NB. Arrangementet er udsolgt, og vi har derfor oprettet en venteliste, som du kan tilmelde dig ovenstående, såfremt vi får plads til flere gæster!

Henning R. Jensen trækker for tiden fulde huse i hele Danmark, og onsdag 22. februar kan du opleve hans opsigtsvækkende foredrag med baggrund i kvantefysikken her på Gammelgaard.

Med afsæt i Albert Einsteins og Niels Bohrs kvantefysik og teorier om de universelle og gensidigt betingede energistrømme i vores univers beskriver Henning R. Jensen i et letforståeligt sprog, hvordan forbindelsen mellem den fysiske og den ikke-fysiske verden kan forklares ved hjælp af kvantefysikken.

Vi er skabere af vores egne liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi disse skaber og udsender en energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. Fra kvantefysikken ved vi, at alt er energi, og derved er vi alle forbundne, da energier påvirker hinanden ligesom bølger, der mødes på havet.

Enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og på samme vis udsender hjertet elektromagnetiske bølger for enhver følelse. Ved at være bevidste om, hvordan vi agerer, bliver vi i stand til bedre at styre vores liv i den retning, vi ønsker.

Inden aftenens arrangement kan du indlede med en lækker middag i vores hyggelige café ved at bestille bord til kl 18 på tlf. 4452 5812. Denne aften serverer vi svampelasagne med portebello, champignon, aubergine, selleri, mozzarella og panko. Bechamel af parmesan og blomkål. Hertil en salat med stegte gulerødder og græskarkerner.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

bottom of page