top of page

Mød kunstneren

Mikkel.png

INFO

DATO

Søndag 29. september kl 14

ENTRÉ

Fri entré (tilmelding nødvendig)

MØD KUNSTNEREN | SECOND SKIN

Mikkel Carl viser rundt i sin aktuelle udstilling

Søndag 29. september møder vi kunstneren bag efterårets udstilling til en spændende snak og omvisning i hans udstilling.

Mikkel Carl har siden sin afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2009 arbejdet med en legende og eksperimentel tilgang i sin praksis og bredt på tværs af flere forskellige discipliner som billedkunstner, kurator og professor på Det Fynske Kunstakademi.

 

Særligt i sine skulpturelle værker har Mikkel Carl de seneste 10 år skabt og iscenesat minimalistiske objekter og former med en særlig opmærksomhed på værkernes illusionistiske kvaliteter. Og dette gør sig også gældende for efterårets udstilling på Gammelgaard.

 

Til arrangementet vil Gammelgaards leder, Pernille Fonnesbech, fungere som moderator for en samtale med Mikkel Carl. Spørgsmål og overvejelser fra publikum er meget velkommen. Og der vil være mulighed for at købe kaffe/the og hjemmebagt kage i caféen.

Der er fri entré til omvisningen, men vi har begrænset plads, så du skal huske at tilmelde dig via Billetto eller tlf. 4452 5812.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af efterårets soloudstilling af billedkunstneren Mikkel Carl.

bottom of page