top of page

Kulturbussen

Kulturbus2.png

INFO

DATO

Søndag 27. oktober kl 13-16

ENTRÉ

150 kr

KULTURBUSSEN KØRER TIL HUMLEBÆK

Vi besøger Bjørn Poulsen og Anette Harboe Flensburg

Søndag 27. oktober kører kulturbussen igen, når vi besøger kunstnerne Bjørn Poulsen og Anette Harboe Flensburg i Humlebæk.

2025 på Gammelgaard indledes med en stor soloudstilling af billedhugger Bjørn Poulsen. På udstillingen vil han præsentere flere nye skulpturer i stor skala. Det bliver værker, der vil gå helt til grænsen af Gammelgaards i forvejen store udstillingsrum. Og nu får du mulighed for at følge med i Bjørn Poulsens arbejde med værkerne til den kommende udstilling, når vi besøger ham i hans atelier i Humlebæk.


I forlængelse heraf får vi samtidig mulighed for at besøge hans partner og kollega, billedkunstner Anette Harboe Flensburg, der har atelier side om side med Bjørn Poulsen.

 

Sammen fortæller de mere om, hvordan de på hver deres måde udfordrer vores opfattelser af rum i henholdsvis skulptur og maleri, og hvordan de hver især arbejder med nogle helt særlige processer i frembringelsen af deres værker.


Vi mødes på gårdspladsen foran Gammelgaard kl 13 og forventer at være tilbage igen kl 16. Vi serverer kaffe/the og hjemmebagt kage fra caféen undervejs på turen.

OM ARRANGEMENTET

Tanken bag Gammelgaards kulturbus er at komme ud og opleve kunsten og kulturen sammen. Vi skal samle på oplevelser i fællesskab. Og gerne besøge seværdigheder og steder, hvor vi ikke nødvendigvis kan få adgang til hverdag.

bottom of page