top of page

Julekoncert

Julekoncert2023.png

INFO

DATO - NB. UDSOLGT!

Torsdag 14. december kl 19.30

ENTRÉ

150 kr

GAMMELGAARDS JULEKONCERT

Julekoncert med Fredensborg Slotskirkes Pigekor

NB. Årets julekoncert er nu udsolgt. Vi har oprettet en venteliste, som du kan tilmelde dig via Billetto. Her skriver vi ud, såfremt vi får plads til flere gæster, når vi stiller op til koncerten i begyndelsen af december.

Julen på Gammelgaard byder denne gang på en spektakulær oplevelse, når vi torsdag 14. december for første gang kan invitere til julekoncert med pigekoret fra Fredensborg Slotskirke.

Under ledelse af korleder Cille Buch kan vi se frem til en stemningsfuld aften med et helt særligt nærvær og intensitet fra ikke færre end 30 dygtige, unge og stærke stemmer, der garanterer den fineste julestemning med et program af julens smukkeste og mest elskede melodier.

 

Pigekoret fra Fredensborg Slotskirke har de seneste år udviklet sig til at være et af landets mest efterspurgte kor til alt fra koncertsamarbejder med etablerede kunstnere til egne koncerter og studieindspilninger. Koret har en anselig koncertvirksomhed på 25-30 koncerter om året, og ud over Fredensborg Slotskirke er de også tilknyttet Asminderød Kirke, hvor de medvirker ved cirka 100 højmesser og musikgudstjenester årligt i forskellige konstellationer.

H.K.H. Prinsesse Benedikte er protektor for koret.

 

Både før og efter koncerten holder vi åbent i Café Gammelgaard i Hovedhuset, hvor der vil være mulighed for at nyde gløgg, juleknas og andre varme drikke i de hyggelige stuer. Vi serverer ikke anretninger i caféen denne aften.

NB. Billetsalg til julekoncerten foregår alene via Billetto.

Billetsalg indledes tirsdag 3. oktober kl 10.

CAFÉ GAMMELGAARD

Før koncerten holder caféen åbent for gløgg, juleknas og andre varme drikke. Vi serverer ikke anretninger i caféen denne aften.

Efter koncerten holder caféen også åbent.

bottom of page