top of page

Julekoncert

MarieCarmen1.png

INFO

DATO - NB. VENTELISTE!

Tirsdag 13. december kl 19.30

ENTRÉ

150 kr

JUL PÅ GAMMELGAARD

Julekoncerten med Marie Carmen Koppel vender tilbage

Årets julekoncert blev udsolgt rekordhurtigt på kun 32 minutter. Vi har derfor oprettet en venteliste, du kan tilmelde dig på Billetto. Her vil vi skrive ud, hvis vi får plads til flere, når vi har det fulde overblik.

Jul på Gammelgaard og Marie Carmen Koppel har i mange år været en hyggelig tradition, og i år kan vi glæde os over at have hende tilbage til en julekoncert i Gl Lade tirsdag 13. december.

Dette års julekoncert tager vi endda til nye højder, når Benjamin Koppel også kigger forbi med sin stemningsfulde saxofon. Sammen med pianist Steen Rasmussen akkompagnerer han denne aften Marie Carmen Koppel på alle de klassiske julefavoritter, som vi kender dem fra den danske og amerikanske sangbog.

Og vi forlænger også årets julekoncert, så den vil vare længere, end vi tidligere har været vant til, da der i år vil være to sæt med en kort pause undervejs.

Ønsker du at indlede din aften med en hjemmelavet anretning til 140 kr i de hyggelige omgivelser foran pejsen i Café Gammelgaard, kan vi friste med et begrænset antal pladser i caféen inden koncerten, hvor du kan bestille bord til kl 17.30 på tlf 4452 5812. Og vi har selvfølgelig også åbent efter koncerten, så du kan afslutte din aften i caféens stuer.

NB. Billetsalg til julekoncerten foregår alene via Billetto. Over telefon er det kun muligt at bestille bord i caféen, ikke køb af billetter til selve koncerten.

Billetsalg indledes tirsdag 1. november kl 10.

CAFÉ GAMMELGAARD

En hjemmelavet anretning til 140 kr serveres kl 17.30.

Bordbestilling på tlf 4452 5812.

Efter koncerten holder caféen også åbent.

bottom of page