Julekoncert

Julekoncert2019.png

INFO

DATO - AFLYST!

Fredag 10. december kl 19.30

ENTRÉ

100 kr

JUL PÅ GAMMELGAARD

Julekoncerten med Marie Carmen Koppel vender tilbage

NB. Vi er desværre nødt til at aflyse aftenens planlagte koncert med Marie Carmen Koppel, da hun er blevet syg. Vi arbejder i stedet på en forårskoncert i starten af det nye år. Købte billetter gennem Billetto refunderes automatisk, mens vi kontakter dig, såfremt du har købt billetter via telefon.

Julen har altid haft en helt særlig plads hos Marie Carmen Koppel, og i år kan vi glæde os over, at hun er tilbage på Gammelgaard, når hun tænder lys i mørket fredag 10. december.

Jul uden den klassiske julekoncert fra Marie Carmen Koppel føltes helt forkert sidste år. Ligesom alt andet var vi også nødt til at aflyse alle vores juletraditioner i 2020, men forhåbentligt kan vi i år igen få lov til at vende tilbage til traditionerne og afslutte året med at mødes omkring julen og alle de stemningsfulde samler og sange i Gl Lade.

I år kan vi endda se frem til en helt særlig konstellation, når Marie Carmen Koppel ekstraordinært udvider besætningen til en trio med verdensnavnene Jacob Karlzon på flygel og Benjamin Koppel på saxofon, der nok skal sørge for at få julestemningen helt i top.

Ønsker du at indlede din aften med en let anretning i de hyggelige omgivelser foran pejsen i Café Gammelgaard, kan du bestille bord kl 17.30 på tlf 4452 5812. Og vi holder selvfølgelig også åbent efter koncerten, hvor du kan slutte aftenen med varm gløgg og klassisk juleknas.

NB. Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas til årets julekoncert og ved besøg i Café Gammelgaard. I caféen er der desuden krav om mundbind eller visir.

CAFÉ GAMMELGAARD

En let anretning til 120 kr serveres kl 17.30.

Bordbestilling på tlf 4452 5812.

Efter koncerten holder caféen også åbent.