Julekoncert

Julekoncert2019.png

INFO  NB. UDSOLGT!

DATO

Tirsdag 10. december kl 19.30

ENTRÉ

100 kr

JUL PÅ GAMMELGAARD

Julekoncert med Marie Carmen Koppel og Steen Rasmussen

​Julekoncerten med Marie Carmen Koppel og pianist Steen Rasmussen er blevet en tilbagevendende tradition på Gammelgaard, og i år hjælper de os med at synge julen ind tirsdag 10. december.

Marie Carmen Koppel er Danmarks ukronede soul- og gospeldronning, og hun er altid garant for en julekoncert ud over det sædvanlige. Hendes uovertrufne sangteknik er inspireret af ophold i bl.a. New York, hvor hun fik den amerikanske gospeltradition helt ind under huden.

Sammen med hendes trofaste pianist Steen Rasmussen fylder Marie Carmen Koppel hvert år kirker og spillesteder over hele landet med stemningsfulde julekoncerter, og vi er glade for igen at kunne præsentere duoen på Gammelgaard i december.

Vi kan forvente et repertoire, der spænder over klassiske amerikanske julesange som Silent Night og White Christmas til smukke og kraftfulde gospelsange, der garanterer, at julestemningen er helt i top efter denne koncert.

Inden aftenens koncert er der mulighed for at indlede med en let anretning i Café Gammelgaard kl 17.30 ved at bestille bord på tlf 4452 5812. Og efter koncerten holder caféen åbent for dem, der ønsker at afrunde aftenen med varm gløgg og klassisk juleknas foran pejsen.

Billetsalget til julekoncerten indledes tirsdag 5. november kl 10.

CAFÉ GAMMELGAARD

En let anretning til 90 kr serveres kl 17.30.

Bordbestilling på tlf 4452 5812.

Efter koncerten holder caféen også åbent.