Julegavemarked 2020

jul2019.png

INFO

DATO

Lørdag 28 november kl 10-16

Søndag 29. november kl 10-16

ENTRÉ

Fri entré

GAMMELGAARDS JULEGAVEMARKED

Årets julegavemarked er aflyst pga COVID-19

NB. Som en følge af det stigende smittetryk, de skærpede restriktioner og den generelle usikkerhed omkring den nærmeste fremtid med COVID-19 bliver vi desværre nødt til at aflyse årets julegavemarked!

Arbejder du med design, kunst eller håndværk af høj kvalitet, har vi nu åbent for ansøgninger til Gammelgaards Julegavemarked 2020 den sidste weekend i november.

Ingen kender morgendagen i disse corona-tider, men vi satser indtil videre på at kunne afholde årets julegavemarked som planlagt. Vi følger dog til enhver tid myndighedernes anvisninger, og skulle det vise sig ikke at være forsvarligt at gennemføre markedet i år, aflyser vi naturligvis, og alle indbetalinger til stande tilbagebetales.

Det bliver syvende gang vi omdanner Gammelgaard til et slaraffenland for juleshopping. Både inde og ude bygger vi et lille og intimt marked op i en rå ramme af stablede europaller og neonorange juletræer, som vi fylder med kvalitet fra håndplukkede udstillere, så vores gæster kan finde julens bedste gaver inden for design, kunst og håndværk samlet på ét sted.

HVAD VI SØGER
Du kan få en fornemmelse for, hvad vi søger ved at se et udvalg af udstillere fra tidligere år i det lille fotoalbum her på siden.

PRIS
En stand indenfor koster 550 kr ex moms.
En markedsbod udenfor koster 450 kr ex moms.

Indenfor består en stand af stablede europaller (120 x 80 cm). Og derudover er der luft på siderne til egne stativer, podier og lignende. Udenfor består en stand af en markedsbod på gårdspladsen, fx til salg af kvalitetsfødevarer, hvor du bliver tildelt din egen overdækkede bod med lukkede sider og lille varmeovn (240 x 180 cm).

ANSØGNING
Send en kortfattet ansøgning med 3-4 fotos af dine ting i høj opløsning. Link også til sociale medier og hjemmesider, hvor vi kan se mere.

Ansøgninger sendes til jul@gammelgaard.dk.

En ansøgning er bindende, og man forpligter sig til at deltage begge dage. I sammensætningen af udstillerne lægges der vægt på kvalitet, originalitet og variation, så der er noget for alle.

ANSØGNINGSFRIST
Senest torsdag 1. oktober. Alle får svar senest torsdag 8. oktober.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Hvis du ud over standen har brug for vægplads, plads til medbragte stativer, podier og lignende, skal dette anføres i ansøgningen.

Tilmelder du dig vores facebook event kan du løbende følge med, når vi opdaterer de praktiske informationer og præsenterer årets udstillere.

TIDLIGERE UDSTILLERE

Helle Gram
Helle Gram
ByFossdal
ByFossdal
Kodanska
Kodanska
dodesign
dodesign