top of page

Workshop

Isabelle1.png

INFO

DATO - NB. AFLYST!

Torsdag 19. januar kl 19

ENTRÉ

100 kr

KROPPENS ENERGISTRØMME

Workshop med Isabelle Evita Søndergaard

NB. Vi har desværre været nødt til at aflyse dette arrangement!

 

Iforlængelse af forårets første udstilling kan du torsdag 19. januar komme med til en spændende workshop om kroppens energistrømme og balance, der foregår midt i udstillingen.

Sammen med underviser Isabelle Evita Søndergaard skal vi bevæge os rundt i udstillingen og mærke efter, hvordan vores egen krop helt af sig selv kalibrerer og tilpasser sig de forskellige energiformer, så det både kan sanses og mærkes helt bogstaveligt.

Vi bliver introduceret til nye og mere tværgående teorier og forståelsesformer, hvor ikke mindst spændingsfeltet mellem den vestlige kulturs tankegang over for den østliges medicin og filosofi gensidigt kan berige hinanden.

Isabelle Evita Søndergaard har en stor undervisningserfaring inden for yoga og mindfulness suppleret med mange års studier i vedisk filosofi og traditionel kinesisk medicin, der giver et teoretisk og praktisk afsæt for en grundig indføring og forståelse for behovet for en bredere sundheds- og livstilgang. Hun er desuden forfatter til flere bøger.

Ønsker du at indlede aftenen med at nyde en middag i vores café, kan du bestille bord til kl 18 inden arrangementet på tlf 4452 5812.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af den aktuelle udstilling ÆKVILIBRIUM | EQUILIBRIUM af Ditte Ejlerskov og Johan Furåker, der indleder forårets udstillingssæson.

CAFÉ GAMMELGAARD

En hjemmelavet anretning kan bestilles til kl 18.

Bordbestilling på tlf 4452 5812.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

bottom of page