Hjortespringgård

Hjortespringgaard.png

INFO

DATO

Søndag 18. september kl 14

ENTRÉ

Fri entré (tilmelding påkrævet)

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er en del af vores grønne fokus, hvor vi i årene frem vil præsentere arrangementer og workshops på Gammelgaard med en grøn profil.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

OMVISNING PÅ HJORTESPRINGGÅRD

Oplev Hjortespringgårds grøntsagshave

Efteråret på Gammelgaard byder på et nyt samarbejde med masser af potentiale for fremtidige grønne workshops og arrangementer, når vi søndag 18. september skal besøge Hjortespringgård, der ligger ganske tæt fra Gammelgaard.

På Hjortespringgård har de to ildsjæle, Irene Kornerup og Mette Madvig, etableret et jordbrug på 1,6 hektar ud fra en vision om at udbrede kendskabet til permakultur som dyrkningsform. Det handler bl.a. om at bevare næringsindholdet i jorden ved ikke at grave, vende og pløje jorden.

 

På gården er de i fuld gang med en større transformation af jord og planter, frugttræer og bærbuske, etablerering af skovhave med flerårige spiselige planter og grøntsagshave med etårige grøntsager. Og alt dette skal vi høre mere om denne eftermiddag.

 

Vi mødes på Gammelgaard og går i samlet flok til Hjortespringgård, hvor vi vil blive vist rundt. Og vi afslutter med at servere kaffe og kage til alle.

Der er fri entré til arrangementet, men vi har begrænset plads på omvisningen, så husk at booke din plads på forhånd.