Forårstur

Foraar2020.png

INFO

DATO

Lørdag 9. april kl 9-17

ENTRÉ

445 kr/520 kr

(medlem/ikke-medlem)

Billetsalg fra fredag 18. marts kl 10

på tlf 9125 9493 eller 2084 7805

GAMMELGAARDS VENNER

Forårstur med kunst og natur på Holbæk Naturkirkegård

Skal tredje gang blive lykkens gang? Coronaen har ødelagt forårsturen til Holbæk Naturkirkegård i både 2020 og 2021, men lørdag 9. april håber Gammelgaards Venner på endelig at kunne gennemføre turen.

Holbæk Naturkirkegård er absolut et besøg værd for alle, der interesserer sig for kunst og natur. Kirkegården er anlagt i et smukt, kuperet naturområde i 2000 og har over tid udviklet sig til en flot skulpturpark med masser af spændende værker.

Ved indgangen møder vi billedhugger Søren Schaarups skulptur Livets port på græsplænen , der i foråret er omringet af et tæppe med gule og hvide krokus. Og der er også et specielt område ved Anemonestien. Her er hver grav markeret af en lærkestamme med eller uden navneplade. Og i foråret er området helt hvidt og dækket af anemoner. Tre søjler af tyrkisk granit er opstillet med  Keld Moseholms vidunderlige små tykke mænd, der bevæger sig gennem livet.


Fra Blomsterengen kommer man til Engledalen, hvor billedhugger Preben Boye har skabt sine 12 smukke engle, der står enkeltvis eller i grupper. Og mellem alle hække ved Blomsterpladsen mod Østre Kirkegård finder vi Bølgen og Båden af Ole Christensen fra Bornholm.

 

Efter besøget på naturkirkegården fortsætter turen videre til Æglageret i Holbæk, hvor den lokale kunstforening viser skiftende udstillinger. Og undervejs er der tid til kaffestop med hjemmebag og en fælles frokost et hyggeligt sted i Holbæk, ligesom der serveres eftermiddagskaffe og kage på vejen hjem.

 

Bussen kører fra Gammelgaard kl 9 og fra Herlev Bibliotek kl 9.15. Vi forventer at være hjemme omkring kl 17.

PRAKTISK INFO

Når du tilmelder dig, får du oplyst et kontonummer, hvor du skal indbetale beløbet.

 

HUSK at skrive dit navn på indbetalingen.

 

Tilmelding er bindende.