Forårstur

INFO

DATO - NB. AFLYST!

Lørdag 24. april kl 9-17

ENTRÉ

445 kr/520 kr

(medlem/ikke-medlem)

Billetsalg fra onsdag 7. april kl 10

på tlf 9125 9493.

GAMMELGAARDS VENNER

Forårstur til Holbæk Naturkirkegård og Æglageret i Holbæk

NB. Desværre gik det ikke som håbet. Gammelgaards Venner har derfor aflyst forårsturen. De håber, den i stedet kan gennemføres i sensommeren.

Sidste år blev forårsturen aflyst, da den faldt sammen med nedlukningen af samfundet. Gammelgaards Venner håber derfor på, at de i stedet kan gennemføre turen dette forår lørdag 24. april.

Holbæk Naturkirkegård er absolut et besøg værd for alle, der interesserer sig for kunst og natur. Kirkegården er anlagt i et smukt, kuperet naturområde i 2000 efter tegninger af landskabsarkitekt Charlotte Skibsted og indeholder i dag kun urnegravsteder. Og over tid har kirkegården desuden udviklet sig til en flot skulpturpark.

 

Ved indgangen mødes man bl.a. af billedhugger Søren Schaarups skulptur Livets Port, der i foråret står på et farverigt tæppe af gule og hvide krokus midt på plænen. Og Keld Moseholms små tykke mænd i granit er på samme måde omringet af hvide anemoner langs anemonestien.

 

Ved Engledalen har billedhugger Preben Boye over 12 år skabt et stort værk af 12 smukke engle, hvor der hvert år er blevet tilføjet en ny engel. Og mellem hækkene ved blomsterpladsen står den fine granitskulptur Båden og bølgen af billedhugger Ole Christensen.

Overalt på kirkegården passerer man på denne måde masser af spændende værker.

 

Efter besøget på naturkirkegården fortsætter turen videre til Æglageret i Holbæk, hvor den lokale kunstforening viser skiftende udstillinger.

 

Undervejs afsættes der tid til kaffestop med hjemmebag og en fælles frokost et hyggeligt sted i Holbæk, ligesom der serveres eftermiddagskaffe og kage på vejen hjem.

 

Bussen kører fra Gammelgaard kl 9 og fra Herlev Bibliotek kl 9.15. Og vi forventer at være tilbage i Herlev omkring kl 17.

PRAKTISK INFO

Når du tilmelder dig, får du oplyst et kontonummer, hvor du skal indbetale beløbet.

 

HUSK at skrive dit navn på indbetalingen.

 

Tilmelding er bindende.

Adresse

Gammelgaard
Gl. Klausdalsbrovej 436
DK-2730 Herlev
Tlf. 4452 5812

Udstillingsåbent

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

Kontortid tirsdag - fredag kl 10-17

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Google+ - Black Circle