top of page

Finissage

EmilyMartha13.png

INFO

DATO

Søndag 13. juni kl 14-17

ENTRÉ

Fri entré

EMILY GERNILD & MARTHA HVIID

Mød kunstnerne til omvisning og samtale om deres udstilling

Det lykkedes aldrig at åbne den aktuelle udstilling med Emily Gernild og Martha Hviid med en ordentlig fernisering, så i stedet afslutter vi søndag 13. juni med en lille finissage som optakt til den sidste uge.

Det endte også i år med at blive et noget anderledes forår på Gammelgaard, end vi oprindeligt havde tænkt, da vi indledte sæsonen tilbage i januar. Corona satte igen sit præg på samfundet, og vi måtte vente helt til april med at åbne årets første udstilling.

Og da vi endelig åbnede, fik vi aldrig muligheden for at markere det med en fernisering. Det tager vi derfor revanche for nu, når vi denne søndag inviterer til et møde med Emily Gernild og Martha Hviid i udstillingen, hvor de begge vil vise rundt, ligesom de mødes til en lille snak om udstillingen med Gammelgaards leder, Anne Retz Wessberg.

I dagens anledning vil Café Gammelgaard byde på et glas bobler og lidt snacks.

 

Arrangementet afvikles efter de gældende restriktioner, så det vil være påkrævet med coronapas og mundbind eller visir indenfor i udstillingen. Vi håber på at kunne afvikle dele af arrangementet udenfor, mens vi går rundt i mindre grupper ved omvisningerne.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond

Tæpper på udstillingen er sponsoreret af Billeskov Tæpper

​ÅBNINGSTIDER PÅ UDSTILLINGEN

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

NB. Bemærk udstillingen er lukket 1. maj og 5. juni.

UDVALGTE BILLEDER

bottom of page