Familieworkshop

Familieworkshop1.png

INFO

DATO - NB. AFLYST!

Lørdag 8. oktober kl 13-16

ENTRÉ

Fri entré (tilmelding nødvendig)

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er del af efterårets gruppeudstilling FORSTAD af Anders Werdelin, Heidi Hove, Kristine Hymøller, Lotte Agger, Sisse Hoffmann og Thorbjørn Andersen.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.

FAMILIEWORKSHOP I FORSTADEN

Byg din drømmeby sammen med kunstnerne

NB. Vi har desværre været nødt til at aflyse vores familieworkshop, men der vil stadig være åbent i udstillingens bylaboratorium, hvor man kan arbejde med at skabe sin egen drømmeby efter givne instruktioner!

Sammen med de to aktuelle kunstnere Lotte Agger og Kristine Hymøller fra udstillingen FORSTAD skal vi lørdag 8. oktober slippe fantasien løs, når vi inviterer til en sjov og kreativ workshop for hele familien.

Workshoppen tager udgangspunkt i udstillingens bylaboratorium på balkonen i Gl Lade.

 

Først tager de to os med på en kort omvisning i udstillingen, hvor vi finder inspiration og oplever kunsten helt tæt på. Og bagefter åbner vi så laboratoriet på balkonen, hvor vi skal arbejde med byen som ramme for workshoppen.

 

Hvordan ser din egen drømmeby/forstad ud? Med udgangspunkt i forskellige genbrugsmaterialer bygger vi en fælles fremtidsforstad bestående af lige præcis de elementer, som du synes, den skal indeholde.

 

Alle deltagere opfordres til at medbringe tøj, der kan tåle at blive beskidt.

 

Der er fri entré til workshoppen, men vi har begrænset plads i bylaboratoriet, så husk at booke plads til din familie på forhånd.

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.