Efterårstur

Efteraarstur2021.png

INFO

DATO

Lørdag 4. september kl 9-17

ENTRÉ

580 kr/655 kr

(medlem/ikke-medlem)

Billetsalg fra onsdag 11. august kl 10

på tlf 9125 9493.

GAMMELGAARDS VENNER

Sensommertur til Holmegaard Værk

Lørdag 4. september håber Gammelgaards Venner at kunne genoptage deres populære fælles udflugter og besøge Holmegaard Værk.

I 1825 opstod idéen til opbygningen af en glashytte i Danmark. Den opstod hos godsejer Christian Danneskiold-Samsøe på Holmegaard Gods, men det blev hans enke, Henriette Danneskiold-Samsøe, der førte idéen ud i livet. Holmegaard Glasværk lukkede for 12 år siden, men genopstod i 2020 som museum og oplevelsescenter.

 

Og Holmegaard Værk er hurtigt blevet Danmarks nye hotspot for kunsthåndværk og tradition. Her formidles fortiden som inspiration for fremtiden. Museet for glas, keramik og design er netop blevet nomineret til den britiske Museums + Heritage Award, og de træder dermed ind i museumsverdenens superliga. Der er med andre ord lagt op til et spændende besøg på værket denne eftermiddag.

 

Undervejs afsættes der tid til kaffestop med hjemmebag og en fælles frokost i Holmegaards café, ligesom der serveres eftermiddagskaffe på vejen hjem.

 

Bussen kører fra Gammelgaard kl 9 og fra Herlev Bibliotek kl 9.15. Og de forventer at være tilbage i Herlev omkring kl 17.

PRAKTISK INFO

Når du tilmelder dig, får du oplyst et kontonummer, hvor du skal indbetale beløbet.

 

HUSK at skrive dit navn på indbetalingen.

 

Tilmelding er bindende.