Debataften

Debataften.png

INFO

DATO

Torsdag 29. september kl 19

ENTRÉ

Fri entré (tilmelding nødvendig)

DEBATAFTEN I FORSTADEN

En aften om forstadens udvikling og ramme om vores liv

I forlængelse af efterårets udstilling inviterer vi torsdag 29. september til en særlig aften med fokus på udviklingen fra forstad til by og som sådan rammerne for vores hverdagsliv og tilknytning til byens rum.

Til at sætte debatten i gang har vi inviteret tre oplægsholdere, som ud fra hver deres faglige kompetencer vil gøre os klogere på forstaden som begreb, forstadens udvikling og nye muligheder i et moderne liv samt om kunsten at planlægge og designe en by med plads til både liv, fællesskaber og fornuftig logistik.

De tre oplægsholdere er Bitten Larsen, museumsinspektør ved Forstadsmuseet i Hvidovre, Jesper Pagh, stadsarkitekt i Rødovre Kommune, og Maria Thye Lynghøj, der er leder af Byplan i Herlev Kommune. I løbet af arrangementet vil der også være rigelig tid til spørgsmål og debat om, hvad der efter jeres mening skaber en god by at bo i.

Arrangementet begynder kl 19, men i dagens anledning holder vi ekstraordinært åbent i både udstilling og café hele aftenen. Og allerede kl 18 kan du derfor indlede din aften med en lækker middag i caféen, hvor vi frister med en klassisk husmandskål bestående af let grillet kylling med ovnbagt spidskål vendt i sennepsfløde, cherrytomater og parmesan. Hertil ristet brød med smør og salvie. Og som altid i vores café kan retten selvfølgelig også bestilles i en grøn version.

 

Arrangementet har fri entré, men tilmelding er nødvendig via Billetto. Du kan booke bord i caféen til kl 18 på tlf 4452 5812.​

Læs nærmere om den aktuelle udstilling HER.

OM ARRANGEMENTET

Arrangementet er del af efterårets gruppeudstilling FORSTAD af Anders Werdelin, Heidi Hove, Kristine Hymøller, Lotte Agger, Sisse Hoffmann og Thorbjørn Andersen.

PRAKTISK INFO

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen automatisk af Billetto. Billetgebyr refunderes ikke.