top of page

Kommende udstilling

Corner1.png

INFO

PERIODE

29.04-27.05.2023

ENTRÉ

Fri entré

FERNISERING

Lørdag 29. april kl 15

CORNER PÅ GAMMELGAARD

Kunstnersammenslutningen går nye veje

Forårets sidste udstilling byder på en ekstraordinær oplevelse, når vi for første gang kan byde den traditionsrige kunstnersammenslutning Corner velkommen på Gammelgaard fra lørdag 29. april.


Corner, der sidste år kunne fejre sit 90 års jubilæum, var i mange årtier en del af kunstnersammenslutningerne omkring Charlottenborg, og de seneste år har de været en del af programmet på Sophienholm. Men et nyt år bringer nye muligheder, og vi ser frem til at kunne åbne dørene til en unik udstilling, der bliver skabt særskilt til Gammelgaard og vil forvandle alle vores udstillingsrum i et tæt samarbejde med en udstillingsdesigner.


Corner er en sammenslutning af billedkunstnere, hvor udstillingsfællesskabet og formidlingen af egne værker i samspil med værker fra inviterede gæsteudstillere, herunder internationale billedkunstnere, udgør fundamentet i sammenslutningen.


Kunstnerne i Corner dyrker først og fremmest den fortællende kunst. Og på deres årlige udstillinger gør malere, grafikere, fotografer, kunsthåndværkere og filmkunstnere opmærksom på, at hverdagens små mirakler er synlige. Sammenslutningens kunstnere glæder sig især over, når kunsten kan sanses umiddelbart.


Corner blev dannet i 1932 på initiativ af en lille gruppe kunstnere fra Grafisk Skole på Kunstakademiet i København. Her blev kunstnerne inviteret til at udstille i bygningen på hjørnet af Vester Voldgade og Studiestræde. Deraf navnet Corner, som har fulgt dem siden.


Corner udgiver et særskilt program
Som en del af deres udstilling på Gammelgaard udgiver Corner et trykt program med information om alle de udstillende kunstnere og værker samt de mange arrangementer, der supplerer udstillingen. Vi vil samtidig opdatere kalenderen her på hjemmesiden, når det endelige program er på plads.

 

Vi glæder os til at se en masse nye såvel som gamle ansigter, når Corner gæster Gammelgaard i hele maj!

​ÅBNINGSTIDER PÅ UDSTILLINGEN

Tirsdag - søndag kl 12-17

Mandag lukket

DELTAGENDE MEDLEMMER

Alba Enström

Anita Viola Nielsen

Anne Marie Mejlholm

Bente Hansen

Cathie Pilkington

Claus Handgaard

Claus Ørntoft

Daniel Enkaoua

Egon Bjerg Nielsen

Elisa Jensen

Elisabeth Bergsøe

Finn Heiberg

Hanne Sejrbo Nielsen

Jens Bohr

Jens-Peter Kellermann

Lars Heiberg

Leif Madsen

Linda Bjørnskov

Martin Askholm

Merete Hansen

Mia Nelle Drøschler

Mogens Nørgaard

Ole Prip Hansen

Per Baagøe

Pontus Kjerrman

Tong Wang

Tove Hummel

Uffe Christoffersen

DELTAGENDE GÆSTER

Anne Marie Ploug

Christian Lemmerz

Krista Rosenkilde

Maria Wandel

Matvey Slavin

bottom of page